Лозівчани відзначили 50-річний ювілей весілля – повторно взяли шлюб

Сюрприз для наречених Алли Сергіївни та Анатолія Олександровича Шуліченків влаштували їхні доньки. Така урочиста реєстрація у Лозовій відбулась вперше.

Про те, що вдруге одружуватимуться ювіляри дізналися вже коли приїхали у РАЦС.

Як і на справній реєстрації молоді обмінювалися обручками, але цього разу їх подавала онука. Традиційно, звучали крики гірко, наречені  танцювали весільний танець та кидали букет. Домовилися, що та, хто його впіймає, наступною відзначатиме золоте  весілля.

Рушник для подружжя стелили доньки. Жінки розповіли, ніколи  й подумати не могли , що зможуть побувати на весіллі своїх батьків. У захваті від весілля залишилися й онуки ювілярів.

Начальник Лозівського міськрайонного відділу державної реєстрації актів цивільного стану Світлана Заварза наголосила, під час церемонії і сама хвилювалася, бо таку реєстрацію проводили вперше.

Алла та Анатолій Шуліченки впевнені, секрет півсторічного шлюбу – у терпінні та любові. У ювілей вони подякували за це один одному.

У Лозівському міськрайонному відділі РАЦС наголосили, чекають на повторну реєстрацію лозівчан, які відзначають будь-яку річницю весілля від 1 до 100 років.