У Лозовій побудують новий фонтан та реконструюють старі

Новий «пішохідний» фонтан побудують у Лозовій.  Він з’явиться у парку «Перемога». Про це розповів начальник управління ЖКГ Олександр Залізінський.
«Пішохідний» фонтан буде подібний до того, що є у парку імені Максима Горького у Харкові. Струмені води битимуть із землі на частині центральної алеї у парку, розповів фахівець.
(Центральний парк культури та відпочинку ім. Максима Горького )

Окрім будівництва, у місті реконструюють 2 старих фонтани біля Палацу культури та у сквері Шевченка. Там відремонтують чаші та замінять гідравлічні системи. Олександр Залізінський поділився, фонтан на площі Машинобудівників планують розширити – зробити струмені по всій чаші, а не лише у центрі.
Коли точно розпочнуть роботи з будівництва та реконструкції, поки невідомо. Головний комунальник міста розповів, наразі не знають навіть орієнтовну вартість робіт, бо проекти реконструкції та будівництва не затверджені. Мінімально відновити фонтан у сквері  Шевченка коштуватиме від 15 тисяч євро, зазначив керівник.

5 коментарів

  1. лозівчанин

    Я вибачаюсь за свою французьку, але вони там взагалі прих@уїли? постійні проблеми з міським коллектором, найдорожче в Україні водопостачання, постійний ріст тарифів… немає більш значущих проблем??? нехай ідуть у сраку зі своїми фонтанами!

  2. Ну почему сейчас столько дегенератов вылезло в интернет? Давно пора поднимать цену. Вы дятлы видели тот городской фонтан? Ему уже кронты, он еле чвиркает. Когда он станет и там растрескается и развалится чаша, вы, недоумки, будете орать: “Почему ничего не делали?”.

    • Фонтанный

      Канешна дегенераты. Нафиг тот коллектор канализационный? Дерьму по полям сподручнее течь. Опять же удобрение без лишних хлопот. Водопровод на ладан дышит – на то есть пруды и колодцы. Водомеры поставим на берегу и дело с концом. А в пруду дафнии, суп можно варить, не отходя от кассы. Удобно и практично.

  3. коксозалежний

    МИ і ВОНИ живемо на різних планетах и ніколи не зрозуміємо одне одного…

    У держбюджеті на 2019 рік закладено майже 565,7 млн грн на фінансування статутної діяльності політичних партій. Найбільше грошей отримають “Народний фронт” (145, 5 млн грн), Блок Петра Порошенка (143,4 млн грн) і “Самопоміч” (128, 6 млн грн). Державне фінансування партій запровадили в Україні 2016 року. Станом на кінець 2018 року шість парламентських партій уже отримали з бюджету 1 млрд 123 млн грн