Спробуйте насолодитися сирними коржиками з смачною начинкою

Сирні коржики з начинкою

Сирні коржики з начинкою це дуже смачна страва, яка може стати відмінною закускою або основною стравою на обід. Тісто для таких коржиків робиться дуже просто і швидко, а для начинки можна використовувати різні інгредієнти. Одним з варіантів начинки може бути сир, який поєднується добре з іншими складовими.

Для приготування цих коржиків необхідно спочатку зробити тісто. Для цього потрібно розтопити трохи масла і змішати його з дріжджами, цукром та трохи теплої води. Потім додати яйця і знову все добре змішати. Далі потрібно додати трохи борошна і замісити м’яке тісто. Його треба поставити протягом години в тепле місце, щоб воно підійшло.

Коли тісто підійде, його потрібно розкатати на тонкі тортильї. Потім на половині тіста на близько 2-3 см від края треба розташувати начинку. Її можна приготувати з курячого філе, яке потрібно обсахарити, обсмажити на маслі та потім змішати з сиром і додати трохи майонезу.

Потім зверху на цю начинку треба додати ще одну корж. Такий коржик потрібно добре закрити і зробити з нього кульку. Потім кульки знову потрібно поставити в тепле місце на 20-30 хвилин, щоб вони підійшли. Далі їх треба обсмажити на розігрітій пательні до золотистого кольору з обох країв. Такі сирні коржики з начинкою готові!

Сирні коржики з шинкою

Сирні коржики з шинкою

Сирні коржики з шинкою – це ситне і смачне блюдо, яке легко можна приготувати вдома. Для приготування цього страви потрібні декілька інгредієнтів, а сам процес складатися з декількох етапів.

Щоб зробити коржики, спочатку потрібно приготувати тісто. Для цього змішайте дріжджі, цукор, сіль, яйця, кисле молоко та кілька ложок розтопленого масла. Добре замішайте цей склад, щоб утворилося однорідне тісто.

Потім розкатайте тісто на плоскості, до якої прикріпіть фольгу або плівку. Воно має бути тонким і має навпіл плітки на кульки.

Тепер можна перейти до приготування начинки. Начинка може бути різною, але в даному випадку ми використовуємо шинку. Змішайте нарізане філе з майонезом, чилі та перцем, щоб дати йому гострий смак. Додайте сир і добре перемішайте.

Отриману начинку накладіть на тортилью, розріжте її на квадрати і закрийте половиною кругів тіста. Застібайте края коржиків, щоб залишки начинки не витікли під час приготування.

Обсмажте коржики на розігрітій сковороді з обох боків до золотисто-коричневого кольору. Дайте їм трохи остудитися, а потім готові сирні коржики з шинкою можна подавати до столу зі свіжими помідорами та йогуртом.

Сирні коржики в духовці

Сирні коржики в духовці

Приготування сирних коржиків з начинкою – це смачно і нескладно. Збираючи всі інгредієнти, можна починати готувати це ситне блюдо.

Склад начинки може бути різним, але основою завжди є сир та молочні продукти. Для початку, обсмажуємо філе курки, перець та помідори. Інші інгредієнти: яйця, майонез, цукор, йогурт і трохи дріжджів. Вони змішуються разом та скадаються в тортилью.

Залишки тіста розрізаються на дві частини, відкладаючи одну на потім. З додаванням сирно-молочної начинки, складати з ними кульки, закриваючи їх. Потім, ці кульки кладуться на противень із попередньо розігрітим маслом.

Все це поміщається в духовку близько 20-30 хвилин при температурі 200 градусів. Коржики повинні злегка злегка зарум’янитися та стати хрусткими.

Засмакування випічки залежить від самих гостей, але смачними коржиками з сиром та начинкою буде кожна страва. Вони пасують як до солодкого завтраку, так і до вечері з гарним чаєм.

Грузинська коржик з сиром – Хачапурі

Хачапурі – це традиційне грузинське блюдо, яке має форму невеликих коржиків з начинкою з сиром. Це смачне і ситне яство використовують як гарнір до основної страви або як самостійну закуску.

Для приготування хачапурі з сиром потрібні такі інгредієнти: дріжджі, яйця, молоко, цукор, сіль, сіль, масло, маргарін, сир Фета, моцарелла, перець, чилі, майонез, йогурт, помідори. Тесто для коржиків можна зігнути як тортилью і зробити нанесенняна нього, яке складається з курки або його залишків: просто складати ними вулкан вліво і вправо.

Спочатку створюємо тісто: розчиняємо дріжджі в трохи теплого молока, додаємо цукор і сіль, добре перемішуємо. Потім поступово додаємо муку і змішуємо до однорідної структури тіста. Залишаємо його на 2 години, щоб воно піднялось.

Після того, як тісто піднялось, розкатуємо його на пласт товщиною близько 0,5 см. Потім розрізаємо його на квадрати або круги.

Для начинки змішуємо розбите яйце з сиром Фета, моцареллою, нарізаними кубиками помідора, перцем, чилі, майонезом, йогуртом і сіллю. Додаємо цю суміш на кукурудзяного шара, обсмажені кульки навпіл, обмотаємо і закриваємо верхню частину коржика.

Потім на кожен коржик кладемо трохи масла і потертого сиру, закриваємо верхню частину і запікаємо в духовці протягом 30 хвилин при температурі 180 градусів.

Грузинські хачапурі з сиром готові! Їх можна подавати гарячими або холодними на столі. Це смачна і оригінальна страва, яка буде чудовим доповненням до будь-якого обіду або вечері.

Кесаділья – мексиканська сирна коржик або тортилья

Кесаділья – мексиканська сирна коржик або тортилья

Кесаділья – це традиційна мексиканська страва, яка складається з двох тонких сирних коржиків, які заповнюють начинкою. Його приготування включає в себе кілька етапів.

Приготування начинки

Приготування начинки

Для початку необхідно приготувати начинку. Запікання начинки обсмажити на сковороді з додаванням різних інгредієнтів, таких як курка, помідори, цукор, чилі і сир. Вона повинна бути добре протушкована і насичена смаком.

Готування тіста для коржиків

Після підготовки начинки, необхідно приготувати тісто для коржиків. Для цього змішаємо майонез з яйцями, додамо трохи солі і дріжджі. Потім додамо трохи цукру і знову замішаємо тісто. Залишки в он я про додавати трошки битися тісто, а потім зробити з нього кульки.

Його необхідно розрізати на дві частини, і розкатати кожну частину в тонкі коржіки.

Збирання кесадільї

Збирання кесадільї

На одному коржику розміщуємо приготовану начинку, а потім закриваємо його другим коржиком. Краї коржиків можна закрити роздавивши їх маслом або пошпорюючи їх вилкою.

Далі необхідно обсмажити кесаділью на розігрітій сковороді з обох боків, поки вона не стане золотистою і сир не розплавиться. Його можна подавати з йогуртом або іншими соусами на вибір.

Кесаділья – дуже ситна та смачна страва, яка замінить повноцінну теж їжу. Це справжній шедевр мексиканської кухні, який точно сподобається всім!