Лозівські автолюбителі готуються до зимових перегонів +vd

 

У неділю, 5 лютого, на картодромі пройшли організаційні збори учасників ІІІ етапу змагань зі швидкісного маневрування.

Вони готуються показати майстерність на засніжених віражах. У неділю, 5 лютого, на лозівському картодромі пройшли організаційні збори учасників ІІІ змагань зі швидкісного маневрування серед автолюбителів. Їх зібралося близько двох десятків чоловік.

Провести зимовий етап змагань молодіжний комітет “Лозова — Харків — Карт” обіцяв ще восени. Його представники — батько і син Тітови — в один голос запевняють: ті, хто поганяє цією засніженою трасою в умовах тренувань і змагань, упевненіше почуватимуться на дорозі у звичайному житті.

Трасу знову ускладнять. Окрім фішок, які не можна збивати, додадуть кригу на поворотах. Але тільки якщо дозволить погода: для безпеки потрібні досить високі снігові борти вздовж дороги.

Автолюбителі змагатимуться у 3 класах — передній, задній і повний привід. Головний приз — перехідний Кубок міського голови. На попередньому етапі його виборов Всеволод Марченко. Віддавати його не збирається. Однак у потилицю дихають ті, кому теж хочеться потримати Кубок у руках.

Збір заявок від майбутніх учасників триває. На сьогодні їх подали вже 15 автолюбителів. Якщо не підведе погода, змагання проведуть 19 лютого.

Валерія Гецко

 

{flv}07_02_2012_gonki{/flv}