Лозівчанин написав книгу про історію селища Панютине +vd

 

«Гордість моя – Панютине». Так називається перша книга про історію селища. Її автор – журналіст Олександр Устинов.

«Гордість моя – Панютине». Так називається перша книга про історію селища Панютине. Вона побачила світ наприкінці січня. Їі автор — журналіст з 30-річним стажем Олександр Устинов, який працював у газеті «Голос Лозівщини». Цю книгу він присвятив своїм батькам.

Писати книгу про Панютине Олександру Устинову було легко. Він сам родом з цього селища, знає його історію і людей. Саме про талановитих земляків автор найбільше розповідає у книжці. Він згадує династії, що працюють на одному підприємстві, панютян, які стали “Людьми року”, і гостей селища різних років. Серед останніх — Микита Хрущов, Федір Шаляпін — та сучасні знаменитості – Таїсія Повалій, Надія Бабкіна й інші. Автор запевняє: про людей писав тільки хороше.

Журналіст створював книгу більше півтора роки. Його постійним порадником була дружина. Він розповідає, що комп’ютером не користувався, все писав від руки. Так легше, і думки тоді не «тікають». Олександр Устинов зізнався, що в основному працював на кухні. Тут до нього частіше приходить муза, та чай з солоденьким завжди під рукою.

Книга про історію Панютиного вийшла у світ завдяки небайдужим людям. За словами автора, йому багато хто допоміг. Зараз Олександр Устинов  вже працює над третьою книжкою. Вона буде присвячена спорту.

 

Ірина Лєушканова

 

{flv}07_02_2012_istoriya Panytuno{/flv}