Палац культури намагався розсмішити лозівчан у День закоханих +vd

 

14 лютого артисти Палацу культури замість романтичного організували кумедне свято. Однак у житі люди обирають романтику.

Замість романтики — гумор. Цьогоріч 14 лютого артисти міського Палацу культури вирішили інакше поглянути на День Святого Валентина. Замість ліричного та романтичного концерту вони організували гумористичне свято на основі веселих сценок.

На сцені гумору у день закоханих вистачає. А ось у житі все більш романтично, зізнаються артисти. Кумедні моменти якщо і були, то мало. Наприклад, у Романа Соковікова це було пов’язано з великою повітряною кулькою у формі серця, наповненою гелієм, яку неможливо було втримати. А у Яни Пєх — з незвичайною смішною валентинкою, яку можна було одягти, як маску.

Старшому поколінню глядачів теж є, що згадати. Одна лозівчанка, не замислюючись розповіла, як привітала знайомих з цим святом не 14 лютого, а 13 числа. Також жінка згадала, як над нею пожартували і прислали любовну СМСку від якогось Миколая.

Але для більшості  закоханих лозівчан День Святого Валентина виявився серйозним святом. Для них головне —  романтика, а не гумор. У них смішні події трапляються у будь-який інший день, тільки не у цей.

Ірина Лєушканова

 

{flv}17_02_12_gumor{/flv}