Смачні рецепти салату з шинкою і свіжими огірками, щоб насолодитися на кухні

Салат з шинкою і свіжими огірками смачні рецепти

Салат з шинкою і свіжими огірками – це простий і смачний страва, який відмінно підійде як для повсякденного столу, так і для святкового застілля. Він виходить дуже ніжним і смачним завдяки комбінації курячого м’яса з свіжими огірками. До того ж, його легко і швидко готувати, а склад речей для нього невеликий і доступний.

Для приготування цього салатику потрібно остудити варене яйця і куряче м’ясо. Куряче м’ясо можна замінити шинкою, яку нарізаємо невеликими кубиками. Очищені огірки промиваємо і нарізаємо на кубики або терці. Також можна додати нарізані помідори або гілочки свіжого перцю для більш насиченого смаку і красивої подачі. Всі інгредієнти перемішуємо і заправляємо салатне майонезом, якщо хочеться більш ніжної солодкавої заправки, то додамо трохи натертого чорного перцю.

Салат з шинкою і свіжими огірками готовий до подачі. Його можна трохи злити в холодильнику, щоб продукти набрали смаку і холодну свіжість. При подачі можна декорувати салат гілочками зелені, огірками або нарізаними помідорками. І отже, смачний салат з шинкою і свіжими огірками готовий, смакуйте на здоров’я!

Простий салат на швидку руку

Простий салат на швидку руку

Якщо у вас з’явилася неведмство гостей і часу залишилося мало, то цей простий салат стане знахидкою. Готується він дуже швидко, а виходить смачно і апетитно.

Спочатку куряче м’ясо обсмажуємо на сковороді з усіх боків до золотистого кольору. Потім остуджуємо його і нарізаємо на невеликі шматочки.

Помідори теж ріжемо на дрібні кубики і додаємо до курячого м’яса в одну миску.

Огірочки подрібнюємо мелко і додаємо до інших продуктів. Також прикрашаємо салат гілочками свіжих зеленых.

Далі робимо соус. Викладаємо в невелику ємкість майонез, додаємо сіль і чорний перчик за смаком і добре перемішуємо.

Отриманий соус заправляємо салатик і все добре перемішуємо.

Щоб салат став більш смачним і майонези “запеклись”, остуджуємо його в холодильнику 20-30 хвилин.

Готовий салат подаємо на столе в красивій посуді або можна розкласти по порційних тарілках. Кажуть, що якщо прикрасити такий салат м’ятою або розчинити в ньому кукурудзу і додати кілька зерен гороху, то він схожий на святкового.

Приготування

Приготування

Для приготування цього смачного салатику потрібно приготувати всі необхідні інгредієнти. Огірки та помідори ми промиваємо, а потім нарізаємо їх невеликими шматочками. Курку ми мелою, а потім солимо та перчимо за своїм смаком.

Тепер приготуємо соус для нашого салату. Для цього взятий майонез помішуємо з дрібно нарізаною красивою зеленню, якщо у вас є. Ми смажимо шинку на пательні, а потім мелоюмо її.Яйця ми варимо в окремому посуді, а потім за часом остуджуємо їх, очищаємо та натираємо на тертці..

Тепер змішуємо всі інгредієнти в одному посуді. Додаємо певну кількість майонезу, якщо хочемо, або декілька столових ложок в охолоджені огірочки та помідори. Заправляємо смаком сіллю та чорним перцем. Прикрашаємо гілочками свіжих зелених і наш салат готовий до подачі на стіл!

Закуска «Оригінальна»

Закуска «Оригінальна»

Цей салатик виконаний у стилі святкового столу і має яскравий та незвичний смак.

Для його приготування нам знадобиться: шинка, свіжі огірочки, куряче яйце, мелений перець, натертий на тертці середній огірочок, невеликі помідори, кілька гілочок петрушки.

Спочатку свіжі огірочки і помідори промиваємо та нарізаємо на невеликі шматочки. Куряче яйце окремо варимо, та остуджуємо, а потім рибаємо на дрібну крихту.

Шинку також режемо дуже дрібно. Тепер велику миску, де ми збираємо салат, змащуємо майонезом і посипаємо солью та перцем.

Починаємо складати шари: спочатку кладемо шинку, потім яєчну крихту, тоді вже огірки і помідори. І так шар за шаром, роблячи красивою прослойку.

Згори салат прикрашаємо натертим огірочком, заправляємо майонезом і прикрашаємо гілочками петрушки. Ліпше коли краще різати огірки олішками, виходить більш цікаво!

Салат необхідно залишити на кілька годин в холодильнику, щоб він настоявся. Тоді він буде набагато смачнішим і більш гармонійним за смаком. Запевняю! Сподіваюсь, цей простий рецепт стане улюбленим на вашому святковому столі!

Ситний салат з рисом

Зі щедрими й хвалями подаруванями літа, світла та теплого, не можна було не вийти на природу. І, звичайно ж, на горизонті чекали наскаржання від кількох пунктів осіннього меню

Ну ось і холодильник намагалась порадувати нас ще своєю свіжістю останки помідори і лежачі, всі ті ж огірочки на шикарний зовнішній вигляд…Але на вхід мені ліниво було тягнутись за шинкою та куркою; вирішила обійтись стареньким, дуже ніжним рисом. Але його треба остуджувати…

Салатник наш елементарний. Зачистимо кілька свіжих огірків і наріжемо їх тоненькими пластівцями. Якщо хочеться особливої ніжності, попередньо промийте огірки, прикрашаємо іх гострими гілочками красивою тертою зеленню (наприклад, сухим базиліком) та гілочками красивої зелені з красивою зеленою тональністю, хорошою насищеністю красивої зелені і красивим розміром країв. Маневруємо зеленню на смак сухим базиліком – категорично не смакуємо…

Тепер ароматну шинку – усе добре перемклексюємо, щоб нез’єднуючі дуже мелких речей на пороздирайливо. Я подріблю склад свіжих огірків, а м’ясо шинки заповнємо різной дріболітнішин для того, щоб добре вплести усі лондонці в ароматний соус. Розмістили тоненькі круги очищених помідорів і пор. Заповнюємо їх на середній висоті не мленітись. М’ясо курки вдала б теж спокуса натерти на меленькому тертці або на меленому блендері, бо тоді рецепт був би взагалі вишуканий – тільки зелення – але я вловлюю середню гостроту рису, демонструємо рисовий обман, перескладаємо його. Заправляємо Майонезом!

Бажаю легкого апетиту, оточення приємних людей і найчудовіших відчуттів!) На додаток до рисового салату, подаш твір з середніми складовими – олів’їє. У вас виходить дуже смачний, ситна страва. Ну а тепер ми можемо поміркувати, що вийшло смачно, адже приготували святковий рисовий салат з рисом з остудженою шинкою і свіжими огірками з майонезом, якщо заправити рибним соусом і поде королівни імнія, вам доведеться помиритись з дивною природою смаку і запаху). Також, якщо при подачі додати кілька мелених яєць і нарізаним як нам нравится з огірками – однозначно краще!

Салатик «Ніжність»

Салатик «Ніжність»

Цей салатик «Ніжність» стане чудовим варіантом для святкового столу або звичайного повсякденного обіду. Для його приготування потрібні такі інгредієнти:

  • 200 г курячої шинки;
  • 2 середні огірка;
  • 2 помідори;
  • 2 цибулини;
  • 2 яйця;
  • сіль;
  • перець;
  • майонез;

Спочатку куряче м’ясо промиваємо та варимо до готовності, потім остуджуємо та ріжемо його на невеликі кубики. Огірочки також ріжемо дрібненькою соломкою, а помідори на кубики. Яйця варимо в тверду форму, остуджуємо, очищуємо та ріжемо на кубики.

Огірки, помідори, цибулину та яйця перемішуємо разом з курячою шинкою. Додаємо сіль, перець та салатний соус на смак. Замість соусу можна використовувати майонез, який додасть салатику ніжності та смаку.

Для прикраси можна використовувати гілочки зелені чи красиву нарізану цибулю. Салатик «Ніжність» можна подавати як окремо, так і як гарнір до основної страви. Він дуже смачний і гармонійно поєднується з різними видами м’яса.

«Красуня» до ваших послуг

Салат «Красуня» – це салат, який привертає до себе увагу своєю красою і неповторним смаком. Цей салат з шинкою і свіжими огірками стане прекрасним доповненням для будь-якого столу.

Для приготування салату «Красуня» потрібно підготувати такі інгредієнти:

  • 300 г курячого філе;
  • 150 г вареної шинки;
  • 3 свіжих огірка;
  • 2-3 яйця;
  • 2-3 помідори;
  • сіль та перчик за смаком;
  • майонез для заправки.

Спочатку куряче м’ясо потрібно варити до готовності, остудити і нарізати невеликими шматочками. Шинку і огірки також нарізаємо невеликими кубиками. Помідори розрізаємо на чотири частини і видаляємо насіння. Далі нарізаємо помідори на невеликі кубики.

Після цього всі інгредієнти, крім яєць, меленим мясорубкою. Яйця варимо окремо, охолоджуємо, очищуємо і натираємо на тертці.

Тепер можна приступити до збирання салату. Для цього в багатошарову миску кладемо спочатку один шар курячого м’яса, після цього шар шинки, потім шар огірків та шар помідорів. Останній шар – це шар яєчного білка.

Заправляємо салат майонезом, прикрашаємо гілочками зелені. Тепер салат «Красуня» готовий до подачі на стіл. Його можна подавати як самостійну страву або як гарнір до основної страви.

Салат «Красуня» неймовірно смачний завдяки поєднанню ніжності м’яса зі свіжістю огірків та помідорів. Солодкуватість шинки та хрусткість огірочків створюють неповторний смаковий букет, який довго запам’ятовується і залишається в пам’яті своїм смаком і красою.