ЛКМЗ відсвяткував 46 річницю нагородами +vd

До дня народження Лозівського ковальско-механічного кращім з кращих працівників заводу роздали грамоти та грошові премії.

 

Розпочав привітання колективу Лозівський міський голова Сергій Степанов. Він зазначив, що День народження заводу – це значуща подія не тільки для підприємства, але й для Лозової в цілому. Адже ЛКМЗ, як і на початку свого існування, залишається місто- та бюджетоутворюючим підприємством.

Останні 12 років ЛКМЗ працює у складі Української промислово-енергетичної компанії, яку очолює Анатолій Гіршфельд. За його словами, він пишається тим, що підприємство вдалося вивести із кризи, і сьогодні воно вийшло на найбільші за останні роки обсяги виробництва. У 2011-му було виготовлено продукції на 575 мільйонів гривень, отримано 30 мільйонів прибутку. На цей рік завдання – 750 мільйонів гривень товарної продукції.

Загальний святковий настрій, який панував у залі, підсилили викладачі та вихованці танцювальних колективів міського Палацу культури «Графіка» та «Іскорка». Вони прийшли подякувати за сценічні установки, які на своє прохання отримали від Анатолія Гіршфельда.

Лозівський ковальсько-механічний завод – це вже три покоління лозівчан, які сумлінно трудяться на підприємстві. Завдяки їхньому високому професійному та інтелектуальному потенціалу у заводу є майбутнє. Тому у день народження ЛКМЗ кращим з кращих вручили грамоти та грошові премії.

Інна Воробйова

 

{youtube}LlxikAEtQkU{/youtube}