Лозівчанка назбирала за ніч 5 відер води зі стелі +vd

Злива 12 серпня спричинила потоп у квартирі Ольги Варфоломєєвої. Жінка переконана: біду можна було попередити.

 

 

Мешканку будинку №16 на вул. Ломоносова Ольгу  Варфоломєєву розбудила злива. Вода текла зі стелі її квартири. Потоп тривав 2 години. За цей час жінка назбирала 5 відер води. Злива зіпсували у помешканні свіжий ремонт та зробила електрику небезпечною для життя.

Живучи на останньому поверсі, пані Ольга звикла до потопів. Вона самотужки  бореться з ними вже 26 років: саме стільки протікає дах над її квартирою. Однак події цих вихідних жінку по-справжньому налякали.

Пані Ольга  звернулася до слюсарів, щоб вони прочистили зливну трубу. Та забилася, і над квартирою жінки зібралася вода з усього під’їзду. Утім майстер ЖЕКу переконала, що застій пробили ще наприкінці липня, говорить Ольга Варфоломєєва. Жінці запропонували самій почистити трубу.

Господиня підозрює, що зіпсований ремонт їй ніхто не відшкодує. Пані Ольга переконана: якщо вода знайшла шлях до квартири, то тектиме ним після кожного дощу.

Анатолій Білецький – керівник комунальної організації, яка обслугою центральну частину міста, – запевнив, що проблему на Ломоносова,16 вирішили на ранок після потопу. Там прочистили трубу і вже через день почали лагодити дах.

Анна Скрипник

 

{youtube}nP8AJVhrVCw{/youtube}