У Лозовій «рекламують» наркотики

У Лозовій невідомі залишають надписи на стінах та зупинках – пропонують придбати наркотики.

Такі надписи про продаж наркотиків з’являються на стінах будинків та зупинок. Подібна нібито реклама занепокоїла користувачів соцмереж. Правоохоронці заспокоюють, працюють над тим, щоб виявити, хто лишає надписи.

«На сьогоднішній день ця ситуація зареєстрована у нас у єдиному Реєстрі досудових розслідувань  за статтею 307, збут наркотичних засобів. Ми провели в цих місцях слідчо-розшукові заходи з метою встановлення цих осіб. Повилучали ми сілуети цих фотографій, які писали це все на стінах зараз установлюєм, питаємся установить їх», – Микола Пономар, начальник Лозівського відділу поліції.

Микола Пономар розповів, подібна реклама з’являється не лише у Лозовій.

«Випадки вони можуть появлятися постійно.  Якщо глянути наші всі міста, вони всі обписані. У Харкові пішли таким шляхом, що їх сразу затирають батьки, місцева влада. Щоб цього не бачили» , – Микола Пономар, начальник Лозівського відділу поліції.

Наразі поліціянти встановили, таким чином рекламують наркотики не місцеві, щоб їх виявити правоохоронці отримують дозволи на негласні слідчі дії.

Ми передали адреси, де бачили надписи, начальнику управління ЖКГ. Його очільник Олександр Залізінський   обіцяв зафарбувати їх. Комунальники просять містян  повідомляти про нові випадки до управління ЖКГ.