У Лозовій 14-річного школяра судитимуть за криваву бійку

Лозівський школяр посварився зі знайомим та начебто вдарив його ножем у живіт.

За інформацією Лозівської місцевої прокуратури, 21 грудня минулого року школяр разом з друзями випили пива та прогулювалися містом. Підлітки зустріли знайомих . Під час розмови посварилися, школяр витяг з кишені розкладний ніж та начебто вдарив ним 20-річного співрозмовника у живіт та прорізав черево. Після цього, хлопці злякалися та викинули ніж. Правоохоронці зауважили, підозрюваний має гарні характеристики, він професійно займається спортом. Цей факт врахували та помістили хлопця під частковий домашній арешт.

«Судом було враховано його позитивні характеристики, те, що він займається спортом, і було лише обрано домашній арешт, який обмежує його дозвілля з 8 години вечора до 6 години ранку. До суду скеровано обвинувальний акт за обвинувачення у скоєнні злочину передбаченого частиною 1 статті 121 Кримінального кодексу України», – Дарина Тіхонова, прокурор Лозівської місцевої прокуратури.

Потерпілий знаходився у важкому стані у Лозівській лікарні. Зараз його виписали з медзакладу. Справу направили до суду. За умисне нанесення тяжких тілесних ушкоджень обвинуваченому може загрожувати від 5 до 8 років позбавлення волі.

 

Один коментар

  1. з 0 годин 01 хвилини 26 березня змінити місце голосування ВЖЕ НЕ !!!!! можна