Лозівському Палацу культури виповнилося 35 років +vd

Свою річницю творчий колектив відзначив 9 листопада. У День народження Палацу його артисти радували глядачів танцями, співами та комедійними постановками. І, як іменинники, самі приймали подарунки. Найбільший зробило місто. До круглої дати Палац почали капітально ремонтувати на майже 1,2 млн. грн.

Зберегти величезну будівлю Палацу культури вдасться лише за постійної державної підтримки, говорить його директор Алла Михайлова. А ось у проведенні концертів сприяють місцеві спонсори. Їхня грошова підтримка допомогла Палацу організувати конкурси краси, новорічні ранки та масштабні проекти — вокальний «Нова зірка» та хореографічний «Время танцевать».

За рік палацівці встигають провести 250 концертів. Сьогодні наших артистів називають одними з кращих в області, говорить начальник відділу культури Лозівської міськради Галина Рукавицина.

У Палаці дуже цінують і прислухаються до людей, які колись піднімали культурне життя Лозової. Почесним гостем на свято запросили директора Лозівського училища культури і мистецтв Василя Чурилова. З моменту відкриття він пропрацював у Палаці 10 років. У подарунок чоловіка попросили заспівати, як колись.

Своїм талантом порадував публіку і колишній директор Палацу культури Ашот Керопов. Він пропрацював керівником 14 років, має дружину ведучу, тому добре знає, чим живуть культпрацівники. Про їхні будні він розповів у віршах. Палацівці зробили на них сценку.

Усі творчі друзі побажали артистам Палацу свіжих ідей та гідних зарплат за вечори, відібрані у рідних та відданих сцені. На дяку колектив Палацу подарував своїм друзям, благодійникам та глядачам святковий торт.

Анна Скрипник

 

{youtube}W4KaxYjAnSI{/youtube}