У Лозову привезли диплом за 2 місце з благоустрою в Україні +vd

У конкурсі «Населений пункт найкращого благоустрою і підтримки громадського порядку» за підсумками 2011 року Лозова завоювала 2 місце серед міст України, у яких живуть до 150 тисяч людей. Наприкінці минулого тижня головний комунальник міста Сергій Костюк привіз з Києва отриману нагороду.

Дипломи давали усім переможцям. На додачу до цього найзручніші міста України отримали моральне задоволення від проведеної роботи, відзначив головний комунальник Лозової Сергій Костюк. На призи у держбюджеті цьогоріч фінансування не передбачили, послався пан Костюк на слова міністра регіонрозвитку Анатолія Близнюка.

Однак під час вручення дипломів у Києві 8 листопада міністр пообіцяв: “Мінрегіон звернеться до Уряду із пропозицією відновити добру традицію, яка вже існувала раніше, щоб громади за свій успіх отримували комунальну техніку та необхідне обладнання. Переконаний, треба, щоб змагатися за благоустрій та перемагати стало вигідно”.

Своє друге місце за 2011 рік Лозова отримала за цілий комплекс робіт з благоустрою. Він складається з 16 пунктів. Це і ремонт доріг, і нові дерева й квіти, і освітлення, і лавочки, і гроші, які місто виділяло на відповідні цілі. Наступного року, переконаний головний комунальник Лозової, місто матиме ще кращий результат: і зроблено більше, і буде, за що боротися.

Валерія Гецко

 

{youtube}aTabQ8V25Hk{/youtube}