Лозівчани увійшли у 30 кращих кадровиків країни +vd

Одразу двоє городян вийшли у фінал Всеукраїнського професійного конкурсу «Кадровик року-2012». Це начальник відділу управління персоналом Лозівської міськради Надія Мішуточкіна та заступник начальника відділу з питань спорту міськради Сергій Могилевський. Їх обрали до тридцятки кращих з 1,5 тисячі учасників. Зараз лозівчани готуються до останнього випробування.  За його результатами визначать переможця.

Лозівчанин-фіналіст Сергій Могилевський повинен вирішити, що робити з підлеглим, який запізнився з відпустки на 3 дні. Він отримав таке практичне завдання від організаторів конкурсу «Кадровик року -2012».

Друга половина випробування – теорія. Вона керівника лякає менше. У двох попередніх турах змагання він блискуче відповів на тести, хоча мав обмаль часу: годину на 30 питань. 

Сергій Могилевський переконаний, що треба добре знати закон, аби швидко знаходити правильні відповіді. У фінал «Кадровику року» посадовець виходить вже другій рік поспіль. Чекає, що цього разу стане абсолютним переможцем.

Перемога у Всеукраїнському конкурсі – це ще й гарна реклама для роботодавців, переконаний керівник, а отже, шанс на гарну кар’єру. Переможця змагання запрошують читали лекції у престижних київських вузах та публікують його праці. Чи дістануться такі можливості комусь із 2 лозівських фіналістів, стане відомо у квітні, напередодні професійного свята кадровиків.

Анна Скрипник

 

{youtube}cULJ6eOntt4{/youtube}