Поки лозівчанин спав, його машину вкрали і розбили +vd

Вночі 28 січня до міліції зателефонував невідомий і розповів: на перехресті вулиць Ломоносова та Суворова машина вилетіла на узбіччя і врізалася в дерево. Це місце знаходиться неподалік так званої “труби”.

Коли правоохоронці сюди приїхали, то побачили біля постраждалої ВАЗівської “шістки” чоловіка. Він не втік, бо не завершив справу.

“Він не був травмований, він знаходився поряд з автомобілем, і коли під’їхала слідчо-оперативна група, в цей момент він намагався зняти магнітофон, і там такий телевізор встановлений був, екран — також намагався це зняти, витягнути”, – розповіла помічник начальника Лозівського міськвідділу міліції зі зв’язків з громадськістю та ЗМІ Тетяна Носова.

Як з’ясували правоохоронці, чоловік розбив і намагався пограбувати чужу машину. Її він викрав з двору на 9 мікрорайоні. Господар автомобілю залишив його ночувати під будинком. Це при тому, що на автівці не було навіть сигналізації. Наступного дня міліція повернула машину власнику, але вже розбиту.

Це викрадення автомобілю на Лозівщині стало першим за рік, і підозрюваний вже ув’язнений. У минулому ж році з 9 крадіжок машин 3 залишаються нерозкритими. Майже всі автівки були вкрадені вночі у дворах багатоповерхівок.

Міліція закликає власників автотранспорту відповідальніше ставитися до свого майна. Зокрема, на ніч залишати машини у гаражі чи на стоянці під охороною.

Валерія Гецко

 

{youtube}B_eNhU018pg{/youtube}