8 березня жінка допомогла затримати чоловіків, які крали метал на кладовищі +vd

Міжнародному жіночому дню присвячується. 8 березня чоловіки хотіли вкрасти метал, щоб було за що випити, але їм завадила жінка. Сталося це в селищі Орілька Лозівського району.

Місцева мешканка вранці йшла по кладовищу і побачила, як двоє чоловіків несуть метал явно тутешнього походження. Вона не побоялася зробити їм зауваження. Чоловіки покидали здобич і втекли, а жінка зателефонувала дільничним.

“На місце пригоди виїхали дільничні, слідчо-оперативна група, і в ході огляду місця події було виявлено 3 розтрощені могили на кладовищі. Неподалік також було знайдено металеві вироби. Це і труби металеві, кутники і металевий столик. І в ході проведення заходів дільничними було затримано двох раніше засуджених чоловіків”, – розповіла помічник начальник Лозівського міськвідділу міліції зі зв’язків з громадськістю та ЗМІ Тетяна Носова.

Одному з затриманих — 22 роки, іншому — 55. Вони переховувалися на горищі в одного з них вдома.

Відносно цих чоловіків відкрито кримінальне впровадження. За їхній вчинок закон передбачає до 5 років в’язниці у якості покарання. Поки що підозрювані знаходяться під підпискою про невиїзд, повідомила Тетяна Носова. 

Валерія Гецко

 

{youtube}-lvvkwHQoQ8{/youtube}