Автоперегонів у Лозовій 4 травня може і не бути +vd

Проблеми з документами в ініціаторів змагань виявилися настільки серйозними, що це поставило під удар проведення змагань. Як з’ясувала робоча група виконкому Лозівської міськради, яка має організовувати змагання зі швидкісного маневрування, молодіжний комітет «Лозова-Харків-Карт» не має документів ані на підтвердження власної легітимності, ані для організації масового заходу. На своє засідання робоча група зібралася 18 квітня.

«Згідно даних державного реєстру, не встановлений вид діяльності громадської організації. Але необхідно зазначити, що підтверджені відомості про те, що Лозівський регіональний комітет «ЛХКарт» не перебуває у процесі припинення. І в той же час підтверджено, що свідоцтво про державну реєстрацію не дійсне», – розповів представник робочої групи Євген Шульженко.

Спершу ініціатори батько і син Тітови сперечалися і доводили, що далеко не всі документи, які у них затребували, є необхідними, але наприкінці засідання погодилися з вимогами робочої групи.

«Приведемо в порядок документи. Ми будемо робити усе можливе, аби провести цей захід. Можливо це буде не 4 травня, але будемо робити усе можливе, щоб захід відбувся», – говорить Віктор Тітов, представник молодіжного комітету «Лозова-Харків-карт».

Як сказав заступник міського голови Юрій Петренко, робоча група повернеться до обговорення змагань зі швидкісного маневрування після того, як ініціатори нададуть усі необхідні документи.

Анна Красноперова, Валерія Гецко

 

{youtube}OXo8StiaaD8{/youtube}