Лозівські ЮІРівці перемогли у кущових змаганнях +vd

Хто краще знає дорожні правила, між собою змагалися учні Лозової, Барвінківського, Первомайського та Близнюківського районів. У п’ятницю, 19 квітня, у лозівській школі №1 пройшли кущові змагання юних інспекторів руху.

Як і на місцевому рівні, команди представили свої агітбригади, їздили на велосипедах, складали тести з правил дорожнього руху та демонстрували знання жестів регулювальника. Новим етапом конкурсу була медицина. Чотири дівчини з команди відповідали на питання та виконували практичні завдання.

Кожний окремий тур оцінювали різні члени журі. Результати усіх етапів сумували представники команд під наглядом інспекторів ДАІ.

За результатами балів 4 місце отримала команда з Близнюківського району. На третьому місці опинилась команда з міста Первомайського, друге місце посіли представники Барвінківського району. Перше ж місце зайняла команда міста Лозова.

Своїй перемозі лозівська команда завдячує вчителям, які підготували їх до конкурсу. Самі ж педагоги розповіли, що зупинятися на перемозі у кущовому змаганні не збираються. Тому будуть вдосконалювати програму команди, аби вона добре виступила і на обласному рівні.

Анна Красноперова

 

 

{youtube}HojllrQCdV4{/youtube}