Спокій лозівчан і близнюківців на свята берегтимуть 220 правоохоронців +vd

Майже 2 тижні вони ходитимуть вулицями, стежитимуть, щоб ніхто не буянив у святковому натовпі, охоронятимуть пам’ятники та меморіали, а ще допомагатимуть нетверезим громадянам без пригод діставатися додому, розповіли у Лозівському міськвідділі міліції.

1 та 9 травня міліція традиційно буде зосереджена у місцях масових гулянь. Так буде не лише у Лозовій, а й у кожному селі та селищі Лозівського і Близнюківського районів, повідомила помічник начальника міськвідділу міліції Тетяна Носова. Утім, посилене чергування у правоохоронців почалося ще з 29 квітня: вони охороняють військові пам’ятники і меморіали.

У великодню ніч міліціянти охоронятимуть спокій вірян навколо церков — з вечора, всю ніч і аж до освячення останньої паски. У поминальну неділю основна увага правоохоронців буде зосереджена на кладовищах, а працівники Державтоінспекції допомагатимуть вільному руху громадського транспорту.

Але скільки б зусиль на витрачала міліція, чи будуть свята спокійними, найперше залежить від самих святкуючих, наголошують у Лозівському міськвідділі.

Валерія Гецко

 

{youtube}8Io_VY0kloE{/youtube}