Покроковий рецепт приготування шніцелів з курячої грудки

Шніцель з курячої грудки покроковий рецепт

Шніцель – це популярна страва, яка може бути приготована з різних видів м’яса, але сьогодні ми розповімо вам про шніцель з курячої грудки. Цей рецепт дуже простий, і вам знадобиться всього кілька інгредієнтів.

Для приготування шніцеля з курячої грудки вам знадобиться піала з сухарями. Сухарі додадуть шніцелю хрусткість і смачний смак. Почніть з того, що розбийте яйце в окрему піалу і добре його розмішайте.

Потім візьміть курячу грудку і наріжте її на тонкі котлети. Натріть котлети соллю та перцем, а потім обмацайте їх у яйці і обкладіть сухарями. Коли котлети будуть готові, підігрійте сотейник з маслом на кухонній плиті.

Приступайте до смаження шніцелів. Кладіть котлети на розжарену сковороду і смажте до золотистого кольору. Потім переверніть шніцелі та продовжуйте смажити з іншої сторони. Цей процес займе лише кілька хвилин, тому слід бути уважним, щоб не пересмажити куряче м’ясо.

Це все! Ваш шніцель з курячої грудки готовий. Подавайте його на стіл як окрему страву або в супроводі овочів, картоплі чи грибного соусу. Смачного!

Прогуляємося по кулінарним просторам

Прогуляємося по кулінарним просторам

Українська кухня має безліч смачних страв, а одна з них – куряче шніцель. Цей рецепт дуже простий, але дуже смачний. Для приготування курячого шніцеля з покроковим рецептом потрібно мати курячу грудку, яйце, сухарі і декілька інших інгредієнтів.

Спочатку приступимо до підготовки курячої грудки. Виберемо найсвіжіше куряче м’ясо, зріжемо зайві жирові частини і наріжемо грудку на тонкі шматочки. Це допоможе нам отримати ніжний і соковитий шніцель.

Тепер підготуємо яйце. Відділимо білок від жовтка і взбиймо його до отримання стійкої піни. Додамо до білка трохи солі і перцю – це додасть смаку нашому шніцелю.

В іншій піалі насипаємо сухарі. Можна використовувати панірування з паніровочних сумішей або таких, що готуються вдома з багатьох інгредієнтів. Це додасть хрусткості нашому шніцелю і зробить його ще смачнішим.

Коли куряча грудка готова і всі інші інгредієнти підготовлені, ми можемо приступити до приготування шніцеля. Розігріємо сотейник на середньому вогні і додамо трохи олії або жиру. Покласти шматочок курячої грудки в яйце, потім в сухарі і обсмажувати з обох сторін, поки не стане золотистим.

Готові шніцелі можна подавати з картоплею або макаронами, а також зі свіжими овочами або салатом. Вони смачні як гарячими, так і залишками наступного дня. Спробуйте цей покроковий рецепт і насолоджуйтесь смаком улюбленого курячого шніцеля!

Вечеря з королівським розмахом

Вечеря з королівським розмахом

Після важкого дня ми заслуговуємо на ситну та смачну вечерю. Якщо ви бажаєте насолодитися вечерею з королівським розмахом, приступимо до приготування шніцелів з курячої грудки.

Спочатку потрібно підготувати всі необхідні інгредієнти. Візьміть курячу грудку та розріжте її на тонкі шматочки. Це можна зробити за допомогою гострого ножа або кухонного молотка. Потім виміряйте необхідну масу сухарів та розтерть їх у піалі.

У наступному кроці потрібно збити яйце в окремій мисці. Занурте курячі шматочки спочатку в яйце, потім обваляйте їх у сухарях. Добре притисніть сухарі до шматочків м’яса, щоб вони добре прилипли.

Розігрійте сотейник на середньому вогні та розтопіть в ньому трохи масла. Покладіть шніцелі в сотейник і смажте їх до золотистого кольору по обох боках. Це займе приблизно 5-7 хвилин з кожного боку.

Коли шніцелі готові, вийміть їх з сотейника і приберіть на тарілку. Прикрасьте їх кропом або іншими свіжими зеленью за бажанням. Подають шніцелі з курячої грудки з картоплею, салатом або іншими гарнірами за вашим вибором.

Отож, якщо ви бажаєте насолодитися вечерею з королівським розмахом, спробуйте приготувати цей смачний шніцель з курячої грудки. Ви точно не пошкодуєте!

Приготування

Приготування

Шніцель з курячої грудки – це смачна і ситна страва, яку можна легко приготувати вдома. Для цього нам знадобиться сотейник з кришкою, куряче м’ясо, яйце, піалка, масло, сіль, перець та інші інгредієнти.

Спочатку приступимо до підготовки курячого м’яса. Відірвемо від грудки шар шкіри та жиру, а потім розріжемо м’ясо на тонкі кусочки шириною близько 1 сантиметра. Потім кожен кусочок розколемо, накладемо на дошку та зб’ємо м’ясо добре по всій площині. Це зробить шніцелі ще ніжнішими та соковитими.

Далі відірвемо п’ять-шість яєць, розб’ємо в мисці та збийте їх до однорідної маси. Додамо до яєць сіль та перець за смаком. Вмочимо кожен шніцель в цю суміш, забуваючи про обидві сторони. Потім обсипаємо кожен шніцель крупною сіллю, це додасть смаку та хрусткості страві.

Поклавши масло на сковороду, прогріємо його до розплавлення. Змастимо шніцелі з обох боків та покладемо на сковороду. Смажимо на медленному вогні з обох сторін протягом 5-7 хвилин або до золотистого кольору. Потім шніцелі готові до подачі на стіл!