Новий начальник Лозівської ОДПІ поділився планами роботи інспекції +vd

За тиждень роботи у Лозівській об’єднаній державній податковій інспекції Валентин Тетянчук поспілкувався з робітниками податкової, оцінив їхню професійність та побачив велику роботу, виконану своїм попередником Наталією Москалець. Усе це він розповів на прес-конференції 12 червня.

Поки що нова посада пані Москалець не відома, але пан Тетянчук каже, що хотів би бачити її й далі у податковій. Своїм же обов’язком вважає підтримувати роботу інспекції на тому ж рівні.

Валентин Тетянчук розповів, що планує збільшити надходження до бюджету шляхом нового ритму роботи податкової. Зокрема, планує приділити увагу підприємствам, які не оформляють працівників офіційно та які затримують зарплатню.

За нетривалий період роботи начальник податкової вже зустрівся з міським головою Сергієм Степановим. Разом з керівництвом міста в нього буде ефективна співпраця, каже пан Тетянчук, бо вони працюватимуть над одним результатом. За його словами, чим більше надходитиме у місцевий бюджет, тим більше можна втілити у соціальні проекти.

 

Анна Красноперова

 

{youtube}lwFFuxEBydI{/youtube}