У Лозовій реєстраційна служба оформлюватиме підприємництво окремою чергою +vd

З 1 липня оформлювати фізичних осіб-підприємців та юридичних осіб зі всієї Лозівщині буде один орган — реєстраційна служба місцевого управління юстиції. Поки що це роблять відділ реєстрації та дозвільних процедур при міській ради та державний реєстратор при райдержадміністрації.

Для того, щоб встигати реєструвати ще й підприємців, реєстраційна служба збільшує штат з трьох до семи чоловік, говорить начальник служби Іван Гаврилюк. Сюди беруть двох державних реєстраторів та двох провідних спеціалістів. Вони оформлюватимуть бізнесовців як міста, так і Лозівського району.

Державними реєстраторами тут працюватимуть ті люди, які зараз виконують цю роботу при міській раді та райдержадміністрації. Досвідчені люди на ключових посадах мають пом’якшити перехідний період, коли робота тільки налаштовуватиметься, говорить Іван Гаврилюк.

Тих, хто планує відкрити свій бізнес, прийматимуть окремо від бажаючих зареєструвати нерухоме майно. Але вся реєстраційна служба разом з її архівами знаходитиметься в одному місці — по вулиці Паризької Комуни, 4.

 

Валерія Гецко

 

{youtube}loP7G1TfESU{/youtube}