На Лозівщині відсвяткували День працівника сільського господарства +vd

День працівника сільського господарства відзначили у Лозовій 18 листопада. Традиційно на заході відзвітували про загальні результати жнив у районі та визначили лідерів за врожайністю. За 1 місце нагородили Олександра Дейко – керівника Краснопавлівського КХП, Лозівського ХПП та господарства «Мрія». За 2 місце – ТОВ «БОТ і К», за 3 місце – «Агросвіт».

Найкращих працівників відзначили дипломами, грошовими заохочуваннями та стрічками у номінації «Кращий за професією». Присутніх привітав Олег Інденко, він передав вітання від Лозівської міськради. Голови РДА Сергія Красноперова та голови райради Володимира Лаптєва на святі не було, хлібозбирачів привітали заступники керівників Володимир Огаренко та Андрій Шевченко. Вони поздоровили аграріїв, побажали їм достатку та благополуччя.

 

Із святом жителів району привітав народний депутат України Анатолій Гіршфельд. Він наголосив, робота аграріїв надзвичайно важлива, обранець побажав миру та хороших врожаїв. Народний депутат вручив подяки працівникам господарствта премії від Асоціації сільгосптоваровиробників Лозівського району.

Особливу відзнаку отримав Петро Андрійович Денчик. Його удостоїли звання «Почесний громадянин Лозівського району». Почесну відзнаку «Слава Лозівщини» отримав Андрій Андрійович Симеха. Поздоровили на святі і ветеранів професії, їм подякували за внесок у розбудову району. Всіх присутніх розважали колективи районного Будинку культури.

    {youtube}ahfXUyZfvnQ{/youtube}