Лозівські старшокласники півдня побули працівниками Лозівської міської ради +vd

Напередодні дня самоврядування, 6 грудня, до кожного керівника Лозівської міськради приставили по старшокласнику з учнівської ради «Нова хвиля». Підлітків запросили на справжні наради та дали попрацювати у кабінетах мера, його заступників і начальників управлінь.

Порадилися зрання

Робочий день для декого з юних самоврядців розпочався о пів на восьму ранку. Хлопців та дівчат разом з кураторами зібрав на нараду мер Сергій Степанов. Його заступники розповіли про зміни в освіті та медицини Лозової.
Потім молодші колеги провели нараду. Стажист міського голови Юлія Краснокутська спитала у своїх заступників, як справи із збиранням іграшок для спілки дітей-інвалідів “Жемчужинки” до Дня Святого Миколая.

Ознайомилися з профільними обов’язками

О дев’ятій старшокласники розійшлися зі своїми кураторами. Вони разом їздили по місту, оглядали різноманітні об’єкти. Стажист начальника відділу у справах дітей Катерина Конищева навіть побувала на справжньому судовому засіданні, де мама та тато ділили свою дитину.
Членам “Нової хвилі” дісталася також і кабінетна робота. Зокрема, Ліза Міхно з куратором Тетяною Запорожець, секретарем міськради, підготували матеріали наступної сесії.

Відзвітували та обмінялися люб’язностями

О пів на дванадцяту стажери та керівники відвітували перед мером про виконану роботу.
Старшокласники подякували самоврядцям за можливість побути у владі та за дружні поради. А ті у відповідь пообіцяли поклопотати за активних хлопців та дівчат у вишах. Керівники мерії також запевнили, що з радістю чекають сьогоднішніх стажистів до себе на роботу.
Наостанок молодші та старші самоврядці обмінялися подарунками. Міська рада пригостила “Нову хвилю” пирогом, а підлітки порадували мера вишитою картиною з кіньми.

Анна Скрипник

 

{youtube}wuIDgoE_LLE{/youtube}