Рецепти млинцевого торту з густою кондитерською пастою: пошагові інструкції

Млинцевий торт зі згущеним молоком покрокові рецепти

Млинці – це поширена страва в українській кухні, їх можна смажити на будь-якому святі або в будній день. Та що скажете про те, щоб замість звичайних млинців зготувати чудовий млинцевий торт зі згущеним молоком?

Даний рецепт готується з декількох коржів з млинців, між якими розташовується смачний крем зі згущеного молока. Цей тортик може стати справжньою окрасою будь-якого святкового столу. Також ви можете грати з кольорами, даючи кожен корж різного кольору, щоб зробити його вигляд більш оригінальним та ефектним.

Вирушаємо на приготування!

Інгредієнти для коржів:

  • 250 г борошна
  • 2 яйця
  • 400 мл молока
  • 50 г цукру
  • 1 ч.л. порошку для випікання
  • сіль за смаком

Змішуємо всі інгредієнти разом до однорідної маси й ділемо її на декілька частин, залежно від того, скільки млинців ви бажаєте покласти в свій торт. Розігріваємо рівну сковорідку і починаємо смажити млинчики з невеликими кількостями масла. Готуємо їх до готовності з обох сторін. Потім залишаємо їх охолодитися.

Для приготування крему змішуємо згущене молоко з м’якою сметаною та додаємо смаку ванільного цукру або какао. Охолоджені коржі малим шматком змащуємо кремом і з’єднаємо в єдину структуру. Залишаємо тортик простояти приблизно одну годину, щоб коржі насичилися смаком крему.

Готовий млинцевий торт оформлюємо за власним смаком – використовуйте свіжі фрукти, тертий шоколад або карамелізований горіхи. Тепер ваш десерт готовий! Приготуйте його для вашого святкового столу та порадуйте своїх гостей смачним та оригінальним ласощами!

Млинці – основа торта

Млинці – основа торта

Млинці – це неймовірно смачна і популярна страва, яка може стати основою для створення неймовірно смачного млинцевого торта. Його приготування займе деякий час, але з готовим рецептом це не складе особливих проблем.

Спочатку приготуємо млинці згідно рецепту. Для цього замішуємо тісто з молока, яєць, порошку какао, муки та води. Потім розігріваємо сковорідку та починаємо смажити млинці невеликими порціями. Коли млинці будуть готові, залишаємо їх охолоджуватися.

Потім приступаємо до приготування крему. Використовуючи згущене молоко, змішане з тертим шоколадом чи какао, ми отримуємо чудовий крем. Разом з цим кремом розділяємо млинці на дві частини.

Далі приготовляємо крем, змішуючи сметану і згущене молоко. Змащуємо кожен корж млинця цим кремом і зєднуємо їх у тортик. Операцію повторюємо поки закінчиться крем або млинчики.

Можете прикрасити тортик за вашим смаком, додавши свіжі фрукти або ягоди. Залишаємо його пройти кілька годин в холодильнику, щоб крем насичив млинці і весь торт набрав свіжого смаку. Ласощі готові, можете насолоджуватися!

Приготування

Приготування

Торт “Млинцевий” – це справжній десерт для солодкої вечері. Для приготування цього ніжного тортика зі згущеним молоком нам знадобиться рецепт, який доповнюють різні смаки та кольори.

Спочатку приготуємо млинці. Для цього замішуємо тісто з яєць, сметани, молока, борошна та порошку кориці. Потім на розігрітій сковорідці пекемо млинчиків. Якщо ви не маєте часу на готування млинців самостійно, можете придбати готові у магазині.

Смаком тортика буде зіграти крем. Для приготування його можна використовувати будь-які доступні інгредієнти: масло, сметану, згущене молоко, цукор, какао. Цей крем ми будемо набивати великою швидкістю, щоб він був повітряний та ніжний.

Після цього ми розділяємо млинці на дві частини: одну змащуємо кремом, а потім зєднаємо з іншою частиною. Так ми отримаємо багатошаровий млинцевий корж для тортика.

Наступним кроком буде змастити тортик рештою крему. Ми можемо придумати різні варіанти оформлення – масу розлити рівномірно по всій поверхні торта або зробити кілька кремових смужок.

Залишаємо тортик на годину в холодильнику, щоб крем застиг. Торт “Млинцевий” зі згущеним молоком готовий! При подачі можна прикрасити його тертим шоколадом або кокосовою стружкою. Цей невеликий десерт стане справжнім ласощі для всієї родини!

Двоколірний тортик – диво-десерт

Млинцевий торт зі згущеним молоком – це невеликий, але надзвичайно смачний тортик, який можна приготувати за рецептом, який я вам запропоную. Цей торт здатний вразити вашого смаку, оскільки використовується ніжний млинцевий корж зі спеціально приготовленою млинцевою масою, а також шари солодкого крему зі згущеним молоком.

Для приготування цього тортика нам знадобляться млинці. Будь-якому рецепту підійде, але вам знадобиться певна кількість млинців, які потім розділимо на дві частини. Одну частину млинців тертим на кормушку, а другу лишаємо цілою. Так ми з’єднаємо два колоровані шари торта.

Далі приготуємо крем. Для цього змішаємо згущене молоко зі сметаною та додамо трохи порошку згущеного молока для більш насиченого смаку. Це стане основою нашого крему.

Тепер перейдемо до збирання торта. Беремо один цілий корж і змащуємо його кремом. Потім кладемо на нього трохи маси з тертих млинців. Повторюємо ці дії з другим коржем – змащуємо кремом і кладемо масу з непотертих млинців. Таким чином отримуємо три шари – маса, корж, маса.

Тортик треба залишити на годину в холодильнику, щоб він добре просочився. Після цього його можна розрізати і насолоджуватися смаком цього десерту. Двоколірний тортик зі згущеним молоком точно стане улюбленим ласощами на вашому столі.

Смачне частування для всієї родини

Смачне частування для всієї родини

Запропонований рецепт млинцевого торту зі згущеним молоком – ідеальне рішення для смачного та задовільного десерту. Цей тортик щедро поєднує в собі м’які млинчики, ніжний крем з згущеного молока та шари смаків різних кольорів.

Для приготування крему згущеного молока потрібно взяти 1 склянку згущеного молока і ретельно його збити. Потім додаємо 200 грамів масла кімнатної температури та продовжуємо збивати до однорідного стану. Щоб крем ароматизувати та надати йому певний колір, додаємо 2 столові ложки какао-порошку та за бажанням декілька крапель ванільного екстракту.

Млинці приготуємо за класичним рецептом. Для цього змішуємо 1 склянку молока, 1 склянку борошна, 1 яйце та 1 столову ложку розжуханої сметани в однорідну масу. Млинчики варимо на розігрітій сковороді, змащуємо її трохи маслом, потім розливаємо по 2 столові ложки маси на один млинчик.

Після приготування млинчиків, розділимо крем та млинчики на кілька порцій. Кожен млинчик змащуємо кремом, формуючи потрібну конструкцію торта. Залишаємо тортик в холодильнику на 1 годину, щоб він став більш осілого і насиченого смаком.

Тепер ви можете насолоджуватися цими смачними ласощами разом зі своєю родиною. Млинцевий тортик зі згущеним молоком – відмінний вибір для будь-якого святкування або просто для задоволення бажання отримати задоволення від чудового десерту.

Перетворимо чаювання у справжнє свято

Перетворимо чаювання у справжнє свято

Національні українські ласощі, такі як млинці зі згущеним молоком, можна використовувати для створення особливого десерту. Сполучення ніжних млинців та смаковитого згущеного молока створить неповторний смаковий дует, який перетворить будь-яке чаювання у справжнє свято.

Для приготування цього тортика потрібно вміти готувати легкі млинчики та виробляти пишний крем зі згущеного молока. Приготування крему невимушене – з’єднаємо згущене молоко зі сметаною та додамо трохи тертого шоколаду або какао-порошку. Отриману масу можна нанести на окремі млинчики, створивши невеликі коржі. Потім з’єднаємо ці коржі в торт, поміж кожного млинця додаючи шар крему. Після того, як складемо всю масу, залишаємо тортик протриматися приблизно годину в холодильнику, щоб млинці наситилися кремом.

У цьому рецепті кожен може використовувати свій власний творчий підхід: замінити згущене молоко на фруктове пюре або додати до крему різні ягоди, щоб створити свіжий смак. Також можна прикрасити верх торта квітками чи іншими елементами, створивши красивий дизайн. Ви можете експериментувати з кольорами та формами, щоб створити незабутній вигляд свого млинцевого тортика.