На знак протесту троє депутатів залишили сесію Лозівської міськради +vd

Представники опозиції покинули сесійну залу через те, що більшість не погодилася вшанувати хвилиною мовчання загиблих у Києві протестувальників.

Засідання Лозівської міської ради 24 січня депутат від Батьківщини Ігор Коломак запропонував почати із хвилини мовчання — щоб вшанувати пам’ять людей, загиблих у сутичках з міліцією на вулиці Грушевського у Києві. Але рада пропозицію не підтримала. Більшість проголосувала проти.

Лідер міськрадівських регіоналів Олександр Неділько заявив, що на державному рівні немає рішення про те, щоб вшановувати ці смерті хвилиною мовчання і потрібно взагалі накласти вето на обговорення політичних питань у сесійній залі.

На знак протесту проти рішення більшості ударівець Сергій Коба і батьківщинівці Сергій Красноперов та Ігор Коломак здали картки для голосування і залишили сесійну залу. З опозиціонерів у залі залишився тільки Євген Коба з “Удару”. Пізніше він пояснив, що зайняв нейтральну позицію.

Після сесії результати голосування прокоментував міський голова Сергій Степанов. Він сказав, що головне завдання керівництва міста — зберегти стабільність.

Валерія Гецко

 

{youtube}PtF4I_x5_Fw{/youtube}