Не знали б про свято, якби не диплом: випускниця ЛУКіМу присвятила його Всесвітньому Дню радіо +vd

13 лютого у Всесвітній день радіо свою дипломну роботу захищала студентка Лозівського училища культури і мистецтв Тетяна Головко. Диплом вона присвятила святу, і на захист училище запросило справжніх радійників — з лозівського фм-радіо “Терра”.

 

Свою дипломну роботу студентка ЛУКіМу Тетяна Головко презентує у лозівському колегіумі. Поки юна режисерка спілкується з директором радіо та своїм керівником практики, у залі панує галасливе очікування. Студентка пообіцяла, що буде цікаво.

“Почалося все з ідеї, а потім вона почала мене наштовхувати на те, що радіо буває і таким, і таким, і таким (показує у різні боки), і це все можна показати красиво і позитивно”, – енергійно розповідає Тетяна за хвилину до початку.

Дипломниця представляє історію радянського радіо у формі ефіру. Їй допомагають учні колегіуму і рідні ЛУКіМівці. Учасники дійства згадують відомі програми, пам’ятні події, визначні голоси.

Тему дипломної роботи своїй студентці запропонувала її викладач Галина Перець. Саме вона знайшла у календарі таке свято, як Всесвітній день радіо. Тим, як її підопічна впоралася із завданням, пані Галина в цілому задоволена.

Наприкінці програми на сцену запросили і директорку радіо “Терра” Людмилу Гаращук. Вона подякувала студентці за обрану тему і запросила старшокласників та студентів у гості — подивитися, як працює реальна студія, і, можливо, спробувати себе у якості ведучого. Особливо Людмила Гаращук дякує училищу культури за те, що радіо “Терра” тепер знає про ще одне своє свято, яке майже співпадає з його Днем народження.

Валерія Гецко

 

{youtube}plDfi7RFGs4{/youtube}