Афганців-інвалідів Лозівщини з подарунками привітав депутат облради Сергій Зеленський +vd

Ветеранів, що втратили здоров’я в афганській війні, до 25-річчя виведення радянських військ з Афганістану привітав депутат Харківської обласної ради Сергій Зеленський. З афганцями та матір’ю одного з них депутат побачився у Катеринівці та Орільці 12 лютого.

 

У Катеринівці обласний депутат Сергій Зеленській зустрівся з двома ветеранами афганської війни — Андрієм Хвостиком та головою Лозівської організації Спілки воїнів-інтернаціоналістів Сергієм Слєпцовим. Депутат вручив їм пам’ятні адреси та подарував по мікрохвильовій печі. Як пояснив, щоб полегшити побут.

Андрій Хвостик служив служив в Афганістані якраз 25 років тому і потрапив під виведення. Про те, що було, говорить коротко, а ось за увагу — вдячний.

В Орільці Сергій Зеленський зустрічається з Ніною Шматченко, матір’ю ветерана Сергія Шматченка. Він зараз знаходиться на реабілітації після важкої хвороби і сам прийти не зміг. Депутат передає подарунки для сина, і вітає Ніну Андріївну і з її святом також — вона дочекалася Сергія живим, хоча і сильно пораненим. Жінка говорить, і досі у голові паморочиться, щойно згадає, як чекала сина з війни.

Сергій Зеленський регулярно знаходить час у своєму напруженому графіку для поїздок Лозівщиною поза депутатськими прийомами. Виїжджає коли у проблемних питаннях, коли у святкових приводах. Говорить, з людьми, які довірили тобі владу, треба спілкуватися особисто.

Валерія Гецко

 

{youtube}G3B3QtcgX3I{/youtube}