До Лозової приїхали біженці з Донецька та Луганська +VD

Натомість переважна більшість переселенців, які проживають зараз на вулиці Інженерній у Лозовій, покинуть тимчасове житло найближчим часом.

Про це стало відомо 16 липня під час засідання координаційної ради з питань біженців у мерії. З 18 родин на Інженерній залишиться лише 6, повідомив заступник Лозівського міського голови Олександр Неділько. Люди повертаються до Слов’янську.

Незважаючи на повернення мешканців Слов’янська до рідного міста, біженців на Інженерній не поменшає, додав Олександр Неділько. Останніми днями до Лозової почали активно приїздити люди з Луганська і Донецька. Поки що їх небагато, однак щодня кількість біженців саме з цих міст зростатиме, зазначив заступник мера. І для них необхідно шукати житло.

Людям, які надовго залишаться у Лозовій, міське керівництво допомагає знайти роботу. Дітей біженців влаштовуть у дитсадки та школи. Деяким переселенцям повертатися поки що нікуди, пояснив Олександр Неділько. Він попрохав лозівчан допомагати біженцям і подякував представникам підприємств та установ, які вже це роблять.

Олена Коваленко

 

{youtube}ZIUhF8FCa74{/youtube}