Біженці з Інженерної у Лозовій поки що не платитимуть за світло +vd

Переселенці із зони АТО, які зараз проживають на вулиці Інженерній, не сплачуватимуть за комунальні послуги до 1 вересня, повідомив віце-мер Лозової Олександр Неділько.

За світло мешканці Інженерної не платитимуть до 1 вересня. Так вирішив Лозівський міський голова Сергій Степанов. Нагадаємо, що раніше, під час засідання координаційної наради з питань біженців 16 липня, очільники вирішили: біженці, які не повертаються до Слов’янська найближчим часом, платитимуть за світло. Наступного дня житлово-управляюча компанія навіть почала укладати з ними договори. Нині укладання призупинили.

До початку холодів на Інженерній мають відновити пічне опалення та замінити вікна. Також зараз вирішується питання з електриками щодо підведення води. Грошима мають допомогти благодійні організації з області.

Усього на Інженерній може проживати 75 чоловік, нагадав заступник мера Олександр Неділько. Нині тут мешкає 45 осіб. Ще близько 30 людей – переселенців з Донецька та Луганська – можна заселити на Інженерну.

Олена Коваленко

  {youtube}czSpCyaayIU{/youtube}