Лозовою зацікавились промисловці з АТО +vd

Бізнесовці із зони АТО придивляються до Лозової, аби перенести сюди свої виробничі потужності. Про це говорить Лозівський міський голова Сергій Степанов та почесний президент УПЕКу Анатолій Гіршфельд. На їхню думку, Лозова як промисловий майданчик цікава виробникам.

Переговори тривають, однак чітких домовленостей поки немає, тому про переїзд бізнесу з Донбасу Сергій Степанов говорить дуже обережно. За його словами, містом цікавляться переважно власники промислових підприємств – від дрібних до достатньо великих.
Задача лозівчан, переконаний мер, продумати та створити умови для колективів, які переїдуть услід за робочими місцями.
Лозова цікава виробниках своїм розташуванням. Вона знаходиться на межі трьох областей – Харківської, Донецької та Дніпропетровської, має крупний залізничний вузол і професійні кадри, пояснює почесний президент УПЕКу Анатолій Гіршфельд.
Промисловець поділився, донеччани цікавились і площами ЛКМЗ, однак про жодні домовленості мови не йде. Загалом, говорить Анатолій Гіршфельд, в Україні зараз практикуються промислові переїзди з Донеччини та Луганщини, адже виробникам важко планувати свою роботу та давати гарантії партнерам в умовах бойових дій.

       {youtube}ErEutCDmo4U{/youtube}