Новий передпосівний культиватор «Червонець» ЛКМЗ зацікавив аграріїв +vd

Сільгоспновинка Лозівського ковальсько-механічного заводу зацікавила аграріїв. Після року випробувань ЛКМЗ почав реалізовувати свою нову розробку – передпосівний культиватор «Червонець-8». У нього немає повного аналога в Україні.

Першим агрегат придбало господарство «Левада –К», яке знаходиться на Київщитні, у Богуславському районі. 12 квітня культиватор вивели в поле. Після нетривалого налаштування він почав обробляти глинясту та рельєфну землю Богуславщини.

Механізатори «Левада –К» зазначили, для їхнього важкого ґрунту дуже важливо підібрати надійний культиватор, щоб вчасно підготуватися до посівів.

Результат «Червонця-8» механізаторів влаштував. Говорять, землю дрібнить швидко (до 12 гектарів за годину) та якісно, спушуючи навіть сліди від коліс трактора.

За словами комерційного директора агродивізіону УПЕКу Олександра Тітова, лозівський передпосівний культиватор підходить для різних ґрунтів: можливість різної комплектації та налаштування робить його універсальним.

Окрім богуславців «Червонець» замовили ще 18 господарств. Для нового агрегату – це вдалий старт, вважає Олександр Тітов.

     {youtube}WQrSUpg4dS0{/youtube}