У Лозовій розповіли, що може бути у будівлі колегіуму №2, коли його ліквідують +vd

У приміщення Лозівського ліквідованого колегіуму №2 переїде Лозівське училище культури і мистецтв, або заочне відділення Харківського національного університету міського господарства (700-800 студентів). Якщо обидва варіанти не реалізуються, будівлю передадуть на баланс ЖУКа, і охоронятимуть її. Про це розповів віце-мер Лозової Юрій Петренко на сесії міськради 24 квітня.

Заступник міськголови також повідомив, інвентаризацією майна колегіуму займатиметься спеціальна комісія. У першу чергу спишуть непотріб – на сесії міськради затвердять ліквідаційний акт, пояснив Юрій Петренко.
За останньою інформацією, батьки усіх колегіантів вже визначилися і написали заяви на переведення дітей до інших шкіл міста. Повним складом перейдуть 8 класів, 2 – у ЗОШ№1, і по 3 класи – у 3 школу та ліцей №4.
Дві третини педагогів колегіуму без проблем влаштують в навчальні заклади Лозової. У 10 працівників закінчується строковий договір, однак їм готові запропонувати роботу, 2 вчителів звільняються, але їм теж готові надати робочі місця, додав Юрій Петренко.

         {youtube}TzEnBVYw8Fs{/youtube}