7 заявок Лозової перемогли в обласному конкурсі міні-проектів +vd

7 освітніх, спортивних, медичних і соціальних закладів Лозової перемогли в обласному конкурсі міні-проектів. Вони отримають гроші на нові вікна, сантехніку, плити та ремонти, повідомила секретар міської ради Тетяна Запорожець 21 квітня.

Дитсадок №6 замінить старі електроплити та вікна, в ДЮСШ «Юність» ремонтуватимуть туалети на першому поверсі, ліцеї №4 отримає плити, у дитячому відділенні міськлікарні встановлять енергозберігаючі склопакети, в управлінні соцзахисту оновлять актову залу.

Ще двоє переможців – 13 дитсадок та центр реабілітації дітей-інвалідів «Жемчуженки» – продовжать роботи, які розпочали, вигравши у міні-проектах минулого року.

На реалізацію усіх проектів половину грошей дасть Харківська облрада, ще майже половину – міська рада, і приблизно 5% від загальної вартості мають назбирати самі переможці.

За словами Тетяни Запорожець, облрада нещодавно вирішила збільшити призовий фонд конкурсу, тому є шанс, що ще кілька лозівських проектів пройдуть відбір. Загалом Лозова цьогоріч надіслала 25 пропозицій.

        {youtube}0BMpBi-62y8{/youtube}