Федерація роботодавців розробляє план модернізації України +vd

Федерація роботодавців розробляє свій план модернізації України, бо не бачить ефективних державних реформ. Замість того, щоб рятувати економіку, уряд відволікає українців полюванням на «відьом», переконаний заступник голови Федерації роботодавців і народний депутат України Анатолій Гіршфельд.

 

Над альтернативним планом реформування працюватиме спеціально створене Агентство модернізації України. У нього увійшли  провідні фахівці Австрії, Німеччини, Англії, Франції та Польщі.

Очолив Агентство Міністр закордонних справ, Міністр фінансів і Віце-канслер Австрії Міхаель Шпінделеггер. Він переконаний, Україні найперше заважає корупція, останнім часом її рівень лише зріс.

План реформування України агентство аналізуватиме у 4 напрямках: економіка, боротьба з корупцією, податки і бюджет, конституційні реформи. Модель реформування мають затвердити до жовтня і запропонувати її як альтернативну уряду.

На впровадження реформ і підйом економіки Агентство модернізації планує протягом 5-10 років залучити 300 мільярдів доларів інвестицій. За всю історію незалежності Україна максимально освоювала за рік 12 мільярдів інвестованих доларів, говорять роботодавці. 

          {youtube}PZtvZbp2GJE{/youtube}