Сергій Красноперов: Лозівська РДА не забороняла бюджетникам співпрацювати з «Патріотами» +vd

Заборони «Патріотів» не було, написав голова Лозівської райдержадміністрації Сергій Красноперов в офіційному листі на ім’я директора телерадіокомпанії «Сігма».

 Нагадаємо, 19 червня представник благодійного фонду «Патріоти» у Лозівському районі Наталя Махіненко заявила, що голова РДА Сергій Красноперов блокує роботу «Патріотів», заборонив їй, від імені фонду і його засновника народного депутата Анатолія Гіршфельда, привітати лікарів з Днем медика на районному святі.

Відеокоментар, про який просила телекомпанія «Сігма» для об’єктивного висвітлення теми, Сергій Красноперов не дав. 19 червня був зайнятий, а з понеділка, 22 червня, пішов на лікарняний, повідомила начальник відділу масових комунікації РДА Вікторія Безугла. Лікарняний підтвердив і заступник голови РДА Андрій Шевченко. Водночас Сергій Красноперов з’являвся на офіційних заходах у місті та районі. У вівторок, 23 червня, голова райдержадміністрації надіслав лист, у якому повідомив директору ТРК «Сігма» Віктору Гаращуку, що не забороняв бюджетникам співпрацювати з «Патріотами». Просто представник фонду Наталія Махіненко не погодила з ним свою присутність на районному заході до Дня медика.

 «Лозівською районною державною адміністрацією проводиться постійний моніторинг подій  та заходів району, ведеться постійна робота щодо стабільної суспільно-політичної ситуації в районі, щодня надаються звіти до Харківської обласної державної адміністрації щодо ситуації в районі, тому заходи, які плануються на його території повинні бути про анонсовані письмово», – йдеться у листі. 

 В офіційному листі Сергія Красноперова було кілька помилок та неточностей, зокрема, він назвав Анатолія Гіршфельда головою фонду «Патріоти», яким він ніколи не був. Як зазначив попередній представник благодійного фонду у Лозівському районі Василь Левченко, раніше Сергій Красноперов не вимагав настільки офіційних погоджень, щоб «Патріоти» були присутніми на районних заходах, та коли надавали допомогу бюджетним організаціям. А діючий представник Наталія Махіненко запевнила, що вона особисто заздалегідь підходила до Сергія Красноперова, він заборонив з’являтися на святі і у її присутності зателефонував головному лікарю районної лікарні та попередив його – представників «Патріотів» на День медика не пускати. 

            {youtube}10pC7L1vEXk{/youtube}