Святий Миколай привітав дітей-пільговиків Лозової у ДНЗ№13 +vd

Святий Миколай допомагає слухняним та нужденним діткам. До Дня найвідомішого у світі благодійника для лозівських малозабезпечених дітей влаштували казку. Спільними зусиллями усіх дитсадків міста для малечі підготували виставу з добрим Миколаєм і чортеням, який приходить до непослухів. Але цьогоріч усі діти вели себе добре, тому отримали від благодійників подарунки.

Свято Миколая у 13 дитсадку «Росинка» відкривала зірочка. Своїм сяйвом вона знаменувала початок новорічних свята. Однак за класичним протистоянням добра і зла вперте чортеня захотіло зіпсувати малечі казку – вкрало зіроньку.
Зірку з неба відвойовували найкращими номерами лозівських дитсадків. Після справжнього вибуху талантів у зла і чортеняти не залишилося шансів – зірка повернулася, а з нею з’явився і Святий Миколай.
Разом з чудотворцем артистів і малозабезпечених діток від міського голови Сергія Зеленського поздоровив його заступник Олег Інденко. Він привітав дітей з початком новорічних свят.
До привітань благодійники додали солодкі подарунки. Їх отримали 225 дітей – артистів та малозабезпечених малюків. Останніх цьогоріч побільшало, з сумом визнали організатори свята.

          {youtube}juwBcyZt6cU{/youtube}