У дитсадках Лозової збільшили порції на 10% +vd

У Лозовій у дитячих садках збільшили порції на 10%, а вартість харчування залишилась незмінною. Про це розповіла Олена Харитонова, начальник відділення з питань харчування відділу освіти.

 Годувати у дитсадках стали краще, однак у раціоні дітей хотілось би більше м’яса, зауважили мами маленьких дошкільнят.

Покращити харчування вдалося, тому що із 12 постачальників продуктів змінили половину, – вони запропонували продукти за нижчими цінами, пояснили у відділі освіти.
Проблема виникла лише з постачальником хліба. На нього батьки поскаржилися депутатам міськради, розповіла на сесії міськради 29 січня Олена Дем’яненко. За словами депутата, хліб в садки завозили не запакованим, діти відмовляються його їсти.

Олена Харитонова визнає, проблема з хлібом була. Це пов’язано із тим, що постачальник тільки-но змінився. Однак зараз проблему вирішили. У дитсадки завозять хліб вищого ґатунку, він запакований, і доставляють його на спеціальній машині.
Нагадаємо, зараз батьки дошкільнят сплачують 60% вартості харчування, у сільських садках – 40%. Вартість продуктів на день для дітей до 3 років – 13.90 гривень, до 6 років – 21.60, у добових групах – 25 гривень на день.

___________________________

Все мы любим вкусненько поесть. Особенно мы любим выпечку. Как насчет домашнего пирога? Доставка пирогов на дом работает для вас. Порадуйте себя и всю свою семью свежей, домашней выпечкой. 

___________________________

На правах реклами

         {youtube}kg_hd0u-MbU{/youtube}