У Лозовій жителі Авилівки скаржаться на стихійне сміттєзвалище +vd

Мешканці вулиці Залізнична на Авилівці скаржаться, що сусіди кидають сміття не в контейнер, а в ярок поблизу. Через це там з’явилося стихійне сміттєзвалише. Зараз, із настанням спеки, усе почне гнити, непокояться люди.

Житель Залізничної вулиці Василь зазначив, усні попередження вже не діють, вихід – штрафувати порушників та притягувати їх до відповідальності.
У березні авилівчани зверталися до комунальників із проханням допомогти, їм пообіцяли поприбирати сміття у травні, але цього не зробили.
Олександр Залізінський, начальник управління ЖКГ, зазначив, на прибирання таких сміттєзвалищ витрачають гроші з міського бюжету, які можна було б направити на вирішення соціальних проблем міста, чи зробити дороги. На початок року у Лозовій нараховували 25 таких смітників. Прибирання – об’ємна робота, потрібно залучати багато техніки та працівників. На ліквідацію відходів цьогоріч вже витратили 40 тисяч гривень, і проситимуть додаткових коштів, додав керівник.
У програмі благоустрою Лозової передбачили процедуру притягнення до відповідальності людей, які забруднюють місто, сказав Олександр Залізінський. Однак, щоб оштрафувати порушника, необхідно документальне підтвердження.
До кінця тижня Олександр Залізінський пообіцяв детально зайнятися ситуацією і порушниками та повідомити, коли саме сміттєзвалище зможуть ліквідувати.

{youtube}x0lbKcHkDK0{/youtube}