«Лозівські машини» вдруге провели власний День поля – цьогоріч масштабніше +vd

«Лозівські машини» 21 липня провели власний День поля у Краснопавлівці. Подивитися техніку у роботі та оцінити її якість приїхали аграрії не тільки з України, а й закордону.

На День поля «Лозівських машин» приїхало у 1,5 рази більше відвідувачів, ніж торік. Презентували дискатори, борони та глуборозрихлювачі. Завдяки сучасним технологіям сільгосптехніка ЛКМЗ зарекомендувала себе як надійна та перевірена, розповів віце-президент індустріальної групи УПЕК Роман Гіршфельд. За його словами, «Лозівські машини» не пропускають виставки та Дні поля і вже встигли побувати у Ганновері.
День поля стає доброю традицією «Лозівських машин», розповів почесний президент індустріальної групи УПЕК, нардеп Анатолій Гіршфельд. Він говорить, аби аграрний сектор України розвивався, сільгоспвиробникам потрібна вітчизняна якісна і дешевша за іноземну техніка. Водночас її виробництво створюватиме в Україні робочі місця та підійматиме економіку.
Виставка «Лозівських машин» важлива для Лозової, розповів мер міста Сергій Зеленський. Він подякував Анатолію Гіршфельду за те, що у складний час він зміг зберегти ЛКМЗ. Подякував Сергій Зеленський і за робочі місця та соціальну допомогу місту.
Виставка відбувалася на базі приватного сільгосппідприємства «Гарант». Його керівник Віталій Орлов подякував організаторам за те, що вони вдруге довірили проведення Дня поля його підприємству. Він наголосив, у себе в господарстві має не один агрегат ЛКМЗ.
Наприкінці Дня поля вже традиційно розіграли культиватор «Шилінг». Його отримав Олександр Хватов від підприємства «Мрія», Боровського району. За подарунком він з’явився не одразу. А отримавши його, не зміг підібрати слів. Після цього усі присутні мали можливість пообідати на свіжому повітрі.

          {youtube}94PtJU3wwYw{/youtube}