У Лозовій з’явилися нові таблички по вулиці Олександра Лавренка +vd

У Лозовій спілка учасників АТО, волонтери та активісти виготовили таблички із новою назвою для будинків по вулиці Олександра Лавренка – колишня Радянська. Знімали старі т%

Для вулиці виготовили 11 табличок. Не усі містяни погодилися кріпити їх на свої будинки, розповів учасник АТО Володимир Полешко. Причини АТОшник не з’ясовував. Перед тим, як встановлювати нові таблички, із містянами попередньо домовлялися.
Кріпили нові таблички 20 липня, хотіли, аби вони вже були на будинках лозівчан на річницю загибелі лозівчанина Олександра Лавренка. Люди приймали в цілому добре, зазначив Володимир Полешко.
Мешканка 44 будинку Галина розповіла, на заміну вказівника погодилася одразу, бо знає на честь кого перейменували вулицю
Нагадаємо, танкіст 93 окремої механізованої бригади, лозівчанин Олександр Лавренко загинув 21 липня 2014 року під час виконання бойового завдання біля донецького аеропорту, бо у танк потрапив снаряд, і стався вибух. Олександр став першим лозівчанином, який загинув у зоні АТО. Загалом Лозівщина втратила вже 13 бійців.

 

{youtube}gLpn3OGwWPc{/youtube}