У Лозовій АТОшники встановили нові таблички на будинках по вулиці О.Бричука +vd

У Лозовій, на вулиці Олександра Бричука, колишній Червонопартизанській, повісили нові таблички на будинках, Лозівському шкірно-венерологічному диспансері та НВК№8. Вказівники бійці АТО кріпили у суботу, 13 серпня.

Таблички виготовили за кошти волонтерів, небайдужих містян та членів спілки. Повісили їх для того, аби люди не забували про загиблого лозівчанина Олександра Бричука, розповів голова Лозівської спілки бійців АТО Сергій Беседа.

На будинках по вулиці Олександра Бричука з’явиться 36 нових табличок.

16 серпня виповнюється 2 роки з дня смерті Олександра, саме до цієї дати лозівські АТОшники вирішили оновити таблички. Місцеві мешканці розповіли, вони не проти, щоб на фасадах їхніх будинків з’явилися нові вказівники.

Табличка з новою назвою з’явиться і на будинку батьків загиблого Олександра Бричука, які мешкають на цій вулиці. Для них члени спілки АТО власноруч виготовили спеціальний вказівник, у єдиному екземплярі.

Члени спілки АТО вдруге змінюють старі таблички з назвами вулиць на нові. Вказівники 20 липня вже встановили на будинках містян по вулиці Олександра Лавренка.

 {youtube}18YPugthKWQ{/youtube}