У Лозовій з’явиться патріотично розмальований паркан +vd

Патріотичний стрит-арт з’явиться біля автовокзалу. Розфарбовувати паркан школярі вирішили у три етапи. Спочатку заґрунтували поверхню, щоб точно позбутися попередніх нецензурних надписів та малюнків. Потім нанесли фон, обрали жовтий колір.

Ідея виникла у рамках нової акції, розповіла координатор ради старшокласників «Нова Хвиля» Олена Коновалова. Активісти розфарбували стіну Палацу культури і її досить довго не псували, зазначила спеціаліст. Дітей надихнула минулорічна робота і цьогоріч, після оновлення стіни, вони вирішили продовжити прикрашати місто. Активістка «Нової Хвилі» Маша розповіла, таких малюнків у місті повинно бути більше, бо це патріотично налаштовує лозівчан.
Старшокласники зазначили, залучившись підтримкою керівництва міста планують і надалі розфарбовувати патріотичними малюнками стіни та паркани зіпсовані графіті та нецензурними надписами. Всіх бажаючих запрошують долучитися до акції та третього етапу розмальовки паркану біля автовокзалу . Нанести патріотичний малюнок активісти планують до Дня міста. Зацікавлені можуть отримати інформацію про час та місце збору у групі ради старшокласників у соцмережах.

          {youtube}c2kE8UgAA8s{/youtube}