Для лозівчан на День міста та День машинобудівника приготували багато розваг та акцій +vd

Лозівчан на День міста та День машинобудівника розважали концертом, показовими виступами гімнастів, танцюристів та співаків міського Палацу культури.  16 вересня колектив Лозівського училища культури і мистецтв приготував  акцію. Головна ідея якої, прикрасити асфальт біля Палацу Культури у кольори нашого міста.

  За умовами, кожен міг обрати рожевий, зелений, білий  чи чорний колір та розфарбувати один з фрагментів орнаменту на дорозі, розповіли організатори. Наймолодші учасники зазначили, ідея їм подобається. До розпису дороги долучилося керівництво міста та нардеп Анатолій Гіршфельд. Окрім розваг лозівчанам пропонували придбати прикраси, смаколики, ляльки, та багато іншого зробленого  руками майстрів Лозової та району. Вже традиційно, своїми виступами розважали танцюристи гурту Лозбрейкерз.
  До містян з поздоровленням до Дня міста та Дня машинобудівника звернувся Лозівський міський голова Сергій Зеленський та народний депутат України Анатолій Гіршфельд.
Лозівчани поділилися, концерт сподобався, настрій по справжньому святковий.
Піснями та танцями містян розважали студенти ЛУКіМу. Завершувало свято вогняне шоу, яке цьогоріч провели замість звичного феєрверку. 

           {youtube}sD-xyLPxeNc{/youtube}