Техніка омбре в манікюрі: ідеї та поради

Манікюр в стилі омбре

З появою омбре в манікюрі, умови для догляду за нігтями стали ще цікавішими. Тепер ви можете створити справжнє шедевральне мистецтво на своїх нігтях, коли того захочете. У такому манікюру можна використовувати різні кольори лаків, з’єднання яких дає цікаву градацію кольорів на нігтях.

Омбре – це миттєвий спосіб подарувати своїм нігтям світлі життєві барви або, навпаки, створити дуже темний образ. Отже, з’являється велика кількість варіантів для манікюру, які допоможуть вам виразити себе в різних життєвих ситуаціях.

Важливою складовою процесу манікюру в стилі омбре є використання спеціальної губки, на якій наноситься лак. Для цього вам знадобиться невеликий кусочок губки або косметичний папір. Нанести лак на губку, а потім рівномірно притиснути ніготь до губки на кілька секунд. Рухами вгору-вниз нанести лак на ніготь, повертаючи руку вперед-назад, аби кольори змішались між собою. В один момент губка з лаком окріпне і ніготь буде готовий.

Манікюр омбре – що це таке

Манікюр омбре – що це таке

Манікюр омбре – це випадок, коли на нігтях використовуються різні варіанти кольорів лаку, що плавно переходять один в одного. Умовах домашніх манікюру така техніка може знадобитися дуже складно виконати, але за допомогою спеціальної губки або паперу ви можете зробити омбре на нігті самостійно.

Для роботи вам знадобиться як мінімум два лаку різних кольорів – світлого і темного, а також прозорий лак. Манікюр омбре найчастіше виконується на коротких нігтях, але ви можете спробувати й на довгих. На момент застосування лаку, знайомлюємося з технікою і послідовністю кроків.

Спочатку готуємо руки і видаляємо лак з нігтів. Потім на нігти наносимо базовий прозорий лак, що захистить нігтьову пластину від пошкоджень. Далі наносимо перший кольоровий лак на край нігтя, зверху додаємо губку або папір і помірно натискаємо. Це допоможе створити перехід між кольорами.

Потім, з рухом вгору, слідуючи за допомогою губки або паперу, робимо невеликий перехід на нігті. По-так, на ногті вже видно яскраво різницю між кольорами. Далі, повторюємо процедуру для решти нігтів, поступово змінюючи вибрані кольори.

Останнім кроком у манікюрі омбре є нанесення фіксуючого лаку. Це допоможе надійно зафіксувати кольори і зробить нігті більш стійкими. Після закінчення процедури очікувати, що коську змить теплою водою і нанесіть ніжну зволожувальну олію.

Техніка манікюру омбр в домашніх умовах

Техніка манікюру омбр в домашніх умовах

Манікюр омбр – це стильний спосіб прикрасити нігті, який можна зробити навіть в домашніх умовах. Головне, для створення такого манікюру потрібно мати кілька відтінків лаків і спеціальну губку.

Перший момент, на який варто звернути увагу – вибір кольорів лаків. Найчастіше для манікюру омбр використовуються світлі й темні відтінки, але вільніше можна використовувати нейтральні лаки або поєднувати якісь різні кольори. Така техніка манікюру дозволяє створити велику кількість варіантів нарощених нігтів.

Для створення манікюру омбр в домашніх умовах знадобиться невеликий шматочок губки, на який потім наноситься лак. Цей крок необхідний, щоб кольори переходили гармонійно один в один. Тому обов’язково зріжте маленький прямокутник з губки та нанесіть на нього кілька крапель двох різних кольорів лаку.

Тепер нігті потрібно фарбувати. Спочатку нанесіть на нігті базовий лак, щоб вони були готовими до манікюру. Після цього, прикладіть губку з лаком до нігтя і злегка натисніть на неї. Таким чином, кольори лаку будуть повільно переходити один в один. За допомогою цієї техніки можна створити як прямі, так і діагональні переходи.

Коли манікюр омбр в домашніх умовах зроблений, обов’язково дайте лаку трохи підсохнути. Завдяки цій техніці нігті виглядатимуть стильно та неординарно в будь-якій ситуації. Знадобитися досить небагато часу і матеріалів, а результат буде чудовим!

Також можна спробувати створити омбр манікюр за допомогою звичайного прозорого лаку і кольорового паперу. Цей варіант дуже простий у виконанні і дозволяє миттєво оновити свій образ. Просто нанесіть шар прозорого лаку на нігті і, поки він ще свіжий, притисніть до нього шматочок кольорового паперу. Після цього викупайте руки у примороженій воді та знімайте папір. Ефект сяючого омбр буде вже видно на нігтях!

Створення омбре на нігтях за допомогою гель-лаку

Створення омбре на нігтях за допомогою гель-лаку

Манікюр в стилі омбре – це чудовий спосіб прикрасити своє життя та нігті візуально незвичайним способом. Знакома та зустрічаємося з омбре кожен день: відтінки сходу сонця на небі, перехід кольорів у морській глибині, ранок та сонячні промені, що проникають крізь корони дерев і дають нам наснагу до нових звершень.

Є безліч варіантів манікюру, коли можна використовувати техніку омбре. Яскраві чи ніжні кольори, весняно-літній настрій або містичність холодної пори, гель-лак стане невід’ємною частиною у створенні омбре. Варто обов’язково мати в арсеналі світлий та темний відтінок гель-лаку, а також спеціальні губки для нанесення манікюру з омбре.

Тепер домашній манікюр з омбре не такий складний, як здавалося раніше. Достатньо зробити підготовку нігтів, нанести базове покриття та стартувати процес. Омбре можна зробити різними способами: наносячи гель-лаки через спонжик або губку, використовуючи папір у випадку невеликого зображення, або ж прозорим лаком.

Щоб створити омбре за допомогою гель-лаків, потрібно нанести відтінки гель-лаку на губку або дуже ніжним рухом розмалювати нігті. Виконуємо гармонійні переходи між кольорами, стежимо за якістю нанесеного шару та відігріваємо в УФ-лампі. Різні варіації омбре дозволяють створювати цікаві комбінації різних кольорів на нігтях.

Після нанесення омбре на нігті можна декорувати їх весняними або зимовими малюнками, або ж залишити їх в такому виді, яким вони вийшли після створення омбре. Головне – обирати правильні кольори, які будуть гармоніювати між собою та відображати вашу індивідуальність.