У Лозовій навколо конкурсу благоустрою не вщухають суперечки +vd

У Лозовій на День міста мали оголосити результати конкурсу благоустрою, але через зауваження мешканців 12 будинку на 3 мікрорайоні  вони обурилися, що новоствореним ОСББ додали по 25 балів  нагородження перенесли. Представники будинків, які посіли призові місця, переконують, розподіл балів  був справедливим, а претензія ОСББ 3-12 безпідставна.

Мешканці будинку 24 на першому мікрорайоні та 57  на другому об’єдналися і протестують проти перегляду результатів конкурсу благоустрою серед багатоквартирних будинків. Вони переконані, жильці 12 будинку на 3 мікрорайоні дізналися результати конкурсу раніше за інших учасників i, не побачивши себе у списку переможців, почали обурюватися.
Представники будинків впевнені, досягнути нинішніх результатів ОСББ 12 на 3 мікрорайоні змогло за рахунок допомоги з державного та міського бюджетів. Новостворені ОСББ  зовсім не отримують державної  фінансової підтримки, а досягли вже не мало, зазначила Лариса Шевченко, голова ОСББ 1-24. Учасники поділилися, засмучені через те, що оголошення переможців перенесли на інший день. Сподіваються, комісія об’єктивно оцінить усіх учасників конкурсу і найближчим часом визначить, який будинок найдоглянутіший.  

Ярослава Носенко

           {youtube}KF2C_hXakt0{/youtube}