Лозівське училище культури і мистецтв відсвяткувало ювілей +ft +vd

21 жовтня Лозівське училище культури і мистецтв відзначило День народження – закладу виповнилося 25 років.

За 25 років існування училища розширився педагогічний колектив – зараз викладачів більше 50. Побільшало і учнів – за чверть століття у ЛУКіМі вивчилось понад 700 студентів. Кількість спеціальностей теж розширили – спочатку навчали лише музичним професіям, а тепер готують ще й художників та хореографів. Збільшилося училище і за площею, замість 2 тисяч квадратних метрів, зараз училище має 8 тисяч. Незмінним залишився лише підхід до навчання студентів, розповіла викладач ЛУКіМу Галина Перець.

 

І випускники і нинішні студенти впевнені, училище маю свою родзинку. Його особливість – дружній колектив та тепла атмосфера.
У свій День народження заклад приймав вітання та подарунки. Від керівництва міста привітання передала начальник відділу культури Алла Михайлова. Від міського голови Сергія Зеленського вона вручила телевізор.
Вітання від народного депутата України Анатолія Гіршфельда передав його помічник Олександр Неділько. Від благодійного фонду «Патріоти», засновником якого є обранець помічник передав сертифікат на придбання 3 радіомікрофонів.
Приймали подарунки та вітання ЛУКіМівці і від гостей з області. Директор Департаменту культури і туризму Харківської облдержадміністрації Олег Яцина побажав студентам і викладачам творчого натхнення. Депутат облради Ігор Нестєров вручив сертифікат на 8 тисяч гривень.
Радник голови Лозівської РДА Юрій Петренко згадав історію училища. Від районного керівництва він передав сертифікат на 2 тисячі гривень – на будматеріали.
За свої старання педагогічний колектив нагородили грамотами та подяками. Після урочистостей усіх присутніх вітали студенти та випускники училища.

 

У майбутньому училище культури і мистецтв планує стати коледжем, для цього треба збільшити кількість студентів з понад 200 до 300, сказав директор Лозівського училища культури і мистецтв Василь Чурилов.

{youtube}QBQVkrOF7IM{/youtube}