У Лозовій збираються виділити 400 тисяч гривень на відновлення тепла та води для добровольців «Донбас-Україна» +vd

У Лозовій планують відновити постачання тепла та води у приміщення, де зараз дислокуються бійці батальйону «Донбас-Україна» . Про це повідомив заступник міського голови Сергій Єршов 1 листопада.

Сергій Єршов зазначив, профінансують підключення комунікацій комунальні підприємства міста – «Теплоенерго» та «Лозоваводоканал». На відновлення опалення та водопостачання планують витратити 400 тисяч гривень. Дозвіл використовувати гроші підприємствам надали на засіданні виконкому міськради 31 жовтня.

Далі це рішення погоджуватимуть на депутатській комісії та сесії міської ради 17 листопада.

Віце-мер Сергій Єршов зауважив, хоча територія колишньої військової частини А0829 знаходиться на балансі Міністерства оборони, однак місто самотужки вирішило допомогти військовим. Заступник міськголови додав, найближчим часом у бійців з’явиться холодна та гаряча вода, у казармах встановлять сантехніку.

Нагадаємо, бійці батальйону «Донбас-Україна» переїхали на територію колишнього арсеналу, де розташовувалася лозівська військова частина 19 жовтня цього року. Після вибухів на 61 арсеналі у серпні 2008 територію кілька років очищали від боєприпасів. У 2014 військову частину фактично ліквідували, а технічну територію продовжила охороняти держава. 

  {youtube}661h84Vfqn4{/youtube}