Вихованці Панютинської дитячої музшколи на фестивалі світової музики ім. Леонтовича випробують новий баян +vd

У Панютинській дитячій музичній школі з’явився новий музичний інструмент, про який мріяли не один рік. У листопаді Лозівська міськрада виділила кошти на баян для юних панютинських музикантів. І вже 6 грудня маленькі баяністи заграли на новенькому інструменті. Своєю радістю від подарунку учні та колектив Панютинської дитячої музичної школи поділилися 7 грудня.

Директор навчального закладу Олександр Шапко розповів, у школи є 3 баяни, але вони застарі. 2 з них вже не підлягають ремонту, а останній, на якому ще недавно займалися діти, також ледве працює, зазначив керівник.

За допомогою працівники школи звернулися до начальника відділу культури Лозівської міськради Алли Михайлової та міського голови Сергія Зеленського.  У листопаді депутати міськради виділили кошти на новий музичний інструмент,а вже 6 грудня навчальний заклад отримав посилку, розповів Олександр Шапко.

Зараз на новенькому інструменті юні баяністи готуються до участі у Всеукраїнському фестивалі світової музики ім. Леонтовича. Діти сподіваються, що привезуть звідти призові місця. 

 

         {youtube}aey6EZrVZwY{/youtube}