У Лозовій, на Авилівці, відкрили кабінет сімейного лікаря +ft +vd

У Лозовій, на Авилівці, у приміщенні терцентру відкрили кабінет сімейного лікаря. З 17 лютого у ньому почали приймати перших відвідувачів – тих, кому далеко їхати до районної поліклініки. Для близько 3 тисяч  авилівчан працює сімейний лікар та маніпуляційний кабінет.

У медичному пункті можна також придбати необхідні ліки.

Медсестра Лілія, яка працює у медичному пункті, розповіла, щодня на прийом до сімейного лікаря приходять близько 20 лозівчан. Медпрацівник зазначила, люди задоволені тим, що лікаря можна відвідати не далеко від дому. У кабінеті також відкрили невеликий аптечний пункт, від муніципальної аптеки. Медпрацівники розповіли, поки що асортимент ліків у ньому невеликий, але, за потреби, необхідний препарат можна замовити і його доставлять у пункт протягом дня.

Секретар міськради Сергій Коба зазначив, медичний пункт на Авилівці відкрили, бо лозівчани неодноразово просили про це керівників міста.

Посадовець зазначив, раніше такий медичний пункт знаходився у приміщенні колишньої залізничної санстанції, потім заклад закрили.

Авилівчан приймають з 8 до 13 години щодня, крім вихідних.  Ліки можнапридбати с 8 до 16 години. Цьогоріч у приміщенні міського терцентру також планують відкрити поштове відділення, повідомили у міськраді.

{youtube}https://www.youtube.com/watch?v=1QcDNw7dC-M&feature=youtu.be{/youtube}